ПУМБ став учасником державної програми «Доступні кредити 5-7-9%»

1899

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підписав договір про співробітництво з Фондом розвитку підприємництва і долучився до участі в державній програмі підтримки мікро та малого підприємництва в Україні «Доступні кредити 5-7-9%».

Відтепер підприємства мікро та малого бізнесу, які відповідають умовам програми, мають змогу отримати у ПУМБ доступні інвестиційні кредити на пільгових умовах для створення або розширення власного бізнесу. Програма передбачає фінансову підтримку шляхом здешевлення кредитів, через державну компенсацію процентної ставки до рівня 5%, 7% та 9% відсотків річних за кредитами у національній валюті.

Відповідно до умов програми «Доступні кредити 5-7-9%» процентна ставка для клієнта залежить від обсягу річного доходу (виручки) від ведення господарської діяльності та кількості створених робочих місць:

  • 5% річних – якщо річна виручка складає до 25 млн грн і протягом першого кварталу з моменту отримання кредиту підприємець створює мінімум 2 нових робочих місця (до моменту створення клієнт сплачує 7% річних);
  • 7% річних – для бізнесу з виручкою до 25 млн грн;
  • 9% річних – для бізнесу з виручкою від 25 до 50 млн грн.

При цьому, за кожне нове створене робоче місце ставка знижуватиметься на 0,5% річних кожного наступного кварталу (але не може бути нижчою за 5%).

«Малий бізнес завжди був одним із головних пріоритетів у роботі банку: ми активно кредитуємо цей сегмент, інвестуємо у створення та вдосконалення нових продуктів і сервісів. Приєднання ПУМБ до державної програми підтримки мікро та малого бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%» допоможе нам як банку надавати вигідне фінансування та ще активніше сприяти розвитку українського бізнесу,» – зазначає заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ Сергій Магдич.

Дізнатись більше про державну програму компенсації «Доступні кредити 5-7-9%» можна на сайті ПУМБ та на сайті урядової програми.

Оформити заявку у ПУМБ представники малого бізнесу можуть за посиланням.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск