ПУМБ запустив продаж валюти в мобільному додатку

764

Відтепер для клієнтів ПУМБ доступний сервіс валютообміну онлайн одразу в мобільному додатку ПУМБ Online. Послуга передбачає купівлю/продаж валют за курсом, визначеним банком на відповідний день.

Щоб скористатися послугою валютообміну, клієнту потрібно мати два рахунки ПУМБ: гривневий та валютний (в доларах США, євро або польських злотих). Власники кредитних карток ПУМБ можуть купувати валюту онлайн також за кредитні кошти: для цього в полі «Звідки» потрібно обрати кредитну картку.

Для виконання операції валютообміну потрібно:

  • на головній сторінці обрати меню «Перекази» → «Обмін валют»;
  • вказати суму та валюту;
  • обрати рахунок з якого буде здійснено списання коштів у валюті продажу та рахунок, на який буде здійснено зарахування коштів у валюті покупки.

«Ми запускаємо онлайн-послугу валютообміну саме тоді, коли вона, мабуть, найбільше затребувана. Тепер всі клієнти ПУМБ, в яких є необхідність купити чи обміняти валюту, можуть це зробити в кілька кроків не виходячи з дому. Купити онлайн можна три найбільш популярні валюти – долари США, євро та злоті», — прокоментував директор департаменту розвитку digital-бізнесу та дистанційних каналів ПУМБ Михайло Сергієнко.

Щоб нова опція стала доступна в ПУМБ Online, потрібно оновити додаток.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск