«Медитуй! Не стресуй»: Mareven Food Europe запустили перший сайт аудіомедитацій українською із зірками

1073

Щоб підтримати медиків та всіх, кому зараз емоційно важко, Mareven Food Europe (ТМ Rollton) разом з агенцією YARCHE створили проєкт #медитуй. Аудіозаписи медитацій від українських зірок на medytui.online — це 5-10 хвилин спокою і тиші для себе. Вони оптимальні для тих, хто тільки знайомиться з цією практикою. 

Медитації читали Павло Зібров, Сергій Бабкін, Марічка Падалко та Юрій Горбунов. Базові дихальні практики допоможуть зняти напругу, налаштуватися на бадьорий ранок або спокійний сон, відпустити стрес та знизити тривогу. Науково підтверджено, що регулярні медитації сприяють здоровому сну та знижують ризик серцево-судинних захворювань. 

Почати — просто. Потрібно одягнути навушники, зручно сісти чи прилягти. Включити запис та прислухатися до знайомого голосу — він підкаже, як перезавантажитись. Медитуйте вранці, вдень, ввечері або в моменти переживань.

Також у межах проєкту #ПідтримуюЛікарів компанія Mareven Food Europe разом з Helsi.me доставили запас продуктів харчування для понад 700 медичних працівників у 12 клінік Київської, Тернопільської та Чернівецької областей. Усього лікарі отримали 37 000 одиниць продукції, щоб швидко пообідати та набратися сил.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск