Всесвіт realme. «Цитрус» та realme презентували нову лінійку гаджетів

5069

30 червня realme і «Цитрус» презентували Україні свої нові товари, які гармонійно увійдуть в сім’ю бренду: телевізори realme TV, смартфон ХЗ, фітнес-трекер realme Band, моделі навушників — Buds Air Neo і Buds Q, смарт-годинник, портативні батареї.

Увірвавшись на український ринок, realme зарекомендував себе брендом, який розвивається найшвидше, серйозно посунувши конкурентів. Неординарний преміальний дизайн, підтверджена тестами якість і доступні ціни гаджетів — що може бути краще? «Зробити новий вибір» — збери разом усі девайси в багатофункціональну систему та насолодись брендом на повну. Фішка в тому, що заточені один під одного гаджети створять навколо тебе цілісне інформаційне середовище — мінімум дій і максимум можливостей. Використовуючи кілька девайсів бренду, ти створюєш загальну базу для всіх продуктів: доступ до хмарного сховища, єдиний фотопотік, комунікаційні можливості з будь-якого гаджету, трансляція відео і файлів на ТВ, безперервність робочого процесу. Також є круті безпекові рішення — пошук вкраденого пристрою з іншого гаджету бренду, і можливість стерти конфіденційну інформацію віддалено.

Найважливіший елемент у світі бренду realme smart TV


Стильний і елегантний тонкорамковий смарт ТВ з відмінною ергономікою корпусу націлений на вибагливу аудиторію. Запускай і керуй телевізором з будь-якого Android-смартфону і насолоджуйся: локалізованим інтерфейсом, можливістю завантажувати фото, відео та аудіо зі смартфонів і просто бомбічним звуком. Він забезпечить ефект присутності як при трансляції зі стадіону, перегляді кліпів, так і при грі на ігрових консолях. Картинка в телевізорі чітка без спотворень і контрастних крапель, хороші кути огляду і ніякого шуму в темних сценах — дивись фільм, а не своє відображення.
Споряджати пошукові експедиції за пультом по всій квартирі тепер не доведеться — управляти realme TV можна зі смартфону або смарт-годинника.

З 30 червня до старту продажів 15 липня діє акція — при передзамовленні realme smart TV отримай в комплекті навушники realme Buds Wireless.

В Україні телевізори будуть продаватися в комплекті з безкоштовним пакетом від Sweet.tv — 3 місяці з максимальною підпискою.

Realme smart watch


Твій годинник — твій стиль. Яскраві, модні, молодіжні realme smart watch зі змінними ремінцями та функцією вибору циферблатів додадуть унікальність і довершеність твоєму образу. Їх функціональність просто зашкалює, вони можуть: управляти всіма гаджетами realme, переглядати повідомлення, перемотувати музику, керувати камерою телефону, перемикати ТВ і багато іншого. У них купа фітнес-фіч — це практично твій особистий тренер.

Смартфон realme X3 SuperZoom

Крута новина для романтиків — ваша мрія знімати зоряне небо збулася — опція доступна на realme X3 SuperZoom з функцією StarryMode. Цей флагман за суперціною стане найдоступнішим камерофоном. У ньому можливий розгін 4 супер-камер від 60X SuperZoom об’єктиву до макрооб’єктиву, що працює майже як мікроскоп. Вражаючий запас оперативки, флагманський процесор в серцевині, екран з супер-характеристиками та тривала автономність надають смартфону можливість впоратись з будь-якими важкими додатками, редагуванням фотографій або переглядом фільмів у високій роздільній здатності. 

Завдяки особливій системі охолодження, температура ядра під час пікових навантажень відчутно падає, і це не тільки покращує продуктивність, а й створює додатковий комфорт для користувачів. Що стосується зовнішнього вигляду камерофону — це смартфон від realme, а realme — це стильно завжди.

Навушники — незамінна частина в брендовому світі гаджетів. Сьогодні для шанувальників realme представлено одразу дві новинки.

Buds Q

Ці бездротові легкі та потужні навушники Buds Q з вологозахистом і сенсорним управлінням те, що потрібно саме тобі.

Buds Air Neo

Ці легкі навушники з преміальним дизайном сподобаються не лише поціновувачам модних гаджетів, а й завзятим геймерам. Buds Air Neo забезпечують стабільний сигнал без перешкод і затримок, підтримують інтелектуальне сенсорне управління і дозволяють приймати дзвінки. У них ідеальна синхронізація з аудіо і відео, а також миттєвий коннект з Google-сервісами.

Фитнес-трекер realme Band

Цей фітнес-трекер допоможе дізнатися більше про режим твого сну і складе чудову компанію вдень, ставши твоїм особистим тренером з фітнесу під час тренування. Трекер надасть тобі цілісну картину щодо показників здоров’я і синхронізує усі дані в одному місці. Доповни свій образ зручним, стильним і міцним гаджетом.

Портативні батареї realme

В наш божевільно завантажений час важливо мати під рукою додаткове джерело живлення. На випадок форс-мажорних ситуацій — використовуй портативні батареї realme. Крім відмінних характеристик у них стильний і яскравий дизайн.

Роби свій вибір. З гаджетами realme ти — справжній.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск