Huawei оголошує конкурсний відбір для участі у всесвітній онлайн-програмі — Seeds for the Future

1377

Huawei щороку оголошує конкурсний відбір для участі у всесвітній програмі «Насіння для майбутнього» (Seeds for the Future). Найкращі студенти університетів світу дізнаються від провідних експертів у сфері інформаційно-комунікаційних технологій про галузеві тенденції, особливості технологій 4G та 5G, інтернет речей, хмарні рішення, штучний інтелект, кібербезпеку та багато іншого. У світі компанія Huawei реалізує проєкт з 2008 року. В Україні програма діє з 2016-го. Щороку активність відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України. 

У 2020 році Huawei проводить всесвітню програму «Насіння для майбутнього» онлайн (Seeds for the Future Sky Program 2020), тому можлива участь більшої кількості студентів у порівнянні з попередніми роками.

Це більше ніж освітні курси

  • Найактивніші та найбільш наполегливі студенти отримають призи і можливість стажування в Huawei з перспективою на подальше працевлаштування.
  • Можливість приєднатися до глобальної спільноти випускників програми різних років з усього світу Global Alumni Connections.
  • Для учасників програми різних років буде організована зустріч онлайн або в офісі компанії «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» з метою обміну досвідом та налагодження зв’язків.

Ознайомтеся з докладним описом програми та переліком документів для участі за посиланням.

Для участі в конкурсі до 15.09.2020 (включно) потрібно надіслати комплект документів (дивіться повний перелік нижче) на email.

Освітня програма для української делегації триватиме онлайн 5 днів у період з 19 до 23 жовтня 2020 року включно.

Для кого програма «Насіння для майбутнього – 2020»?

Цього року Huawei передбачає участь студентів (починаючи з третього року навчання (закінчений другий курс) та випускників, які отримали диплом з технічних спеціальностей (STEM) у 2020 році. Також компанія вперше надає можливість долучитися до онлайн-програми студентам та випускникам нетехнічних спеціальностей, які цікавляться інформаційно-комунікаційними технологіями.

Тематика курсів програми «Насіння для майбутнього» (Seeds for the Future Sky Program 2020)

1. Основний навчальний план (обов’язкові курси для всіх студентів):

1.1. Huawei: знайомство з компанією.
1.2. Технології: мережа 5G: підключіть світ, підключіться до майбутнього; передові технології та тенденції у сфері хмарних обчислень; штучний інтелект: створення інтелектуального світу майбутнього.

2. Додаткові курси за вибором: студенти обирають курси, що відповідають їхнім інтересам. 

2.1. Основи кібербезпеки: досвід експертів.
2.2. Електронна комерція.
2.3. Цифрова економіка.
2.4. Галузеві тенденції. 2.5. Лідерство: лідерські навички; управління та міжкультурна комунікація. 

3. Культура Китаю: студенти мають доступ до контенту в будь-який час.

3.1. Обговорення нових технологій з представниками бізнесу.
3.2. Курси китайської мови (гнучкий графік навчання онлайн).

Усі учасники обов’язково мають пройти навчання онлайн (обов’язкові та додаткові тематичні курси).

Критерії відбору учасників

У конкурсному відборі можуть взяти участь:

  • Студенти, починаючи з третього року навчання (закінчений другий курс), випускники, які отримали диплом у 2020 році.
  • Cпеціалізація:

а) Особи, які навчаються або завершили навчання у 2020 році за спеціальностями STEM (Science, Technology, ENGINEering and Mathematics), особливо телекомунікації, радіофізика, штучний інтелект, IT, хмарні обчислення, кібербезпека, енергетика (теплоенергетика, сонячна енергетика); 

b) Студентам та випускникам нетехнічних спеціальностей з високими результатами навчання і прагненням працювати в сфері інформаційно-комунікаційних технологій.

  • Високі результати у навчанні (83-100 балів за профільними предметами).
  • Знання англійської мови Intermediate та вище. 
  • Досвід роботи у проєктах та участь у конкурсах за фахом.
  • Зацікавленість у майбутньому працевлаштуванні у сфері інформаційно-комунікаційних технологій.

Для участі кандидати мають надіслати на електронну адресу наступні документи:

  • Мотиваційний лист українською мовою (не більше 1-2 сторінок) (Як я використаю у майбутньому знання та навички, отримані під час програми «Насіння для майбутнього»?).
  • Заява українською мовою (назва навчального закладу, інститут, факультет, відділення, спеціальність, спеціалізація, освітньо-кваліфікаційний рівень, середній бал за 2019-2020 навчальний рік, участь в олімпіадах, конкурсах, конференціях, хакатонах, здобутки в науковій роботі (теми тез, публікацій), наявність патентних розробок тощо).
  • Для студентів — витяг із залікової книжки із середнім балом, завірений деканатом. Для випускників — скан-копія диплому та додатку до диплому із зазначенням середнього балу.
  • Рекомендаційний лист з університету для участі у програмі «Насіння для майбутнього» (бажано).
  • З тими, хто відповідає цим критеріям, буде проведена індивідуальна онлайн-співбесіда українською та англійською мовами.

Контактна особа з університетами щодо участі у конкурсному відборі — Аліна Севастюк: email, +380 95 462 82 82. 

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск