Нова школа повного дня КМДШ на Осокорках запрошує на навчання. Відкриття — у вересні

1553
1

Нова школа КМДШ на Осокорках вже готова приймати юних науковців та дослідників. У вересні — відкриття нового креативного простору на Дніпровській набережній, 14Л.

КМДШ – це мережа шкіл, які вже 9 років функціонують в Україні. А влітку 2020 КМДШ випустила свій перший 11 клас. Тут не лише дають практичні знання, а й допомагають дітям зростати впевненими та цікавими особистостями. В КМДШ прагнуть, щоб кожен учень мав достатньо знань, досвіду, впевненості та приймав рішення на основі цінностей для того, щоб робити власний вибір та творити своє майбутнє.

Учні КМДШ з першого класу знають, що таке проєктна діяльність, адже нові знання часто демонструють у вигляді цікавих досліджень. Наприклад, розглядаючи тему «Навколосвітня подорож», школярі завершують її вивчення творчим проєктом та представляють 3D-макети кораблів мореплавців, малюють їх мапи, креативно представляють розповідь або ж презентацію про кожного з першовідкривачів, пишуть книги. 

У старших класах є профорієнтація: учні мають можливість відвідувати різні компанії, пробувати власні сили в різних напрямках, на практиці дізнаватися, що таке бізнес-проєкт, як створюється маркетингова стратегія. 

Також в КМДШ роблять великий акцент на вивченні іноземних мов, учні займаються з носіями мови, беруть участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Вже декілька разів учні КМДШ здобували перемогу у міжнародних дебатних турнірах, де повинні були продемонструвати знання з багатьох предметів у вигляді дискусій англійською мовою.

Також учні КМДШ увійшли у топ-20 кращих в Україні на міжнародному онлайн-конкурсі — Best in English.

Метод інтегрованого навчання допомагає дітям знаходити взаємозв’язки між різними явищами та процесами, сприймати картинку світу цілісно. Міжпредметна інтеграція – коли одна тема вивчається крізь призму двох або більше дисциплін. Наприклад, щоб виконати проєктну роботу «Барометр Фіцроя. Штормглас. Погода в маленькому флаконі» учням, окрім знань з хімії, знадобилися ще знання з історії, географії, фізики та метеорології.

Відкриття нової школи вже у вересні. КМДШ запрошує батьків майбутніх школярів на оглядову екскурсію новим креативним простором. Всі зустрічі проводяться для обмеженої кількості людей та з дотриманням заходів безпеки. 

Оставить комментарий

Комментарии | 1

Поиск