Ультракомпактний гібридний кросовер Suzuki Ignis вже в Україні

3411

Suzuki в Україні розширює модельний ряд першим гібридом – ультракомпактний кросовер Suzuki Ignis у продажу з 24 серпня. Новинка Ignis поєднує у собі функціональність кросовера, компактні розміри, ідеальні для міських поїздок, та низьку витрату палива від 3,9 л до 4,7л/100 км за рахунок гібридної установки.

Suzuki Ignis оснащено модернізованою версією 1,2-літрового чотирициліндрового силового агрегату, що працює у парі з гібридною установкою, та пропонується у двох комплектаціях за ціною від 439 000 гривень.

Новий двигун 1.2 DUALJET, яким оснащено Ignis, забезпечує потужну реакцію та високу ефективність використання палива. Такий якісний баланс можливий завдяки численним удосконаленням, серед яких — електрично регульовані фази газорозподілення, маслонасос зі змінною продуктивністю та електрична форсунка охолодження поршня (PCJ). Гібридна система пропонується у всіх комплектаціях кросовера Ignis та залежно від режиму експлуатації, вона працює за декількома алгоритмами, що допомагає ефективно витрачати паливо.

Побудований на абсолютно новій платформі, Suzuki Ignis ідеально поєднує у собі компактні розміри та функціональність кросовера. Кліренс Ignis — 18 см, разом із міцною підвіскою дозволяють комфортно та безпечно пересуватися будь-яким дорожнім покриттям. Усіх покупців порадує широка лінійка яскравих кольорів кузова та великий вибір аксесуарів, які дозволять зробити автомобіль максимально ексклюзивним для кожного власника. При зовнішніх компактних розмірах салон Ignis дуже місткий, а багажне відділення може похвалитися об’ємом 505 літрів при складених задніх сидіннях, трансформація яких можлива у пропорції 40:60.

Стандартне оснащення оновленого Ignis включає 15-дюймові сталеві диски, LED-фари, датчик освітлення, шість подушок безпеки, електродзеркала заднього виду, передні електричні склопідіймачі, кондиціонер, магнітолу з USB, AUX та з можливістю підключення до неї телефону по Bluetooth для безпечного використання під час руху у режимі гучного зв’язку, системи утримання на схилі, контролю тиску у шинах та Start-Stop для максимальної економічності.

У більш високій комплектації Ignis, окрім іншого, має круїз-контроль, безключовий доступ, а також оснащений сучасним набором систем безпеки, куди входять: система автономного гальмування з використанням стереокамери, система попередження про зміну смуги, система попередження про виляння, а також система попередження про аварійне гальмування.

Ультракомпактний гібридний Suzuki Ignis доступний у всій дилерській мережі Suzuki в Україні.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск