10 українських телеграм-каналів на тему професійного розвитку, навчання та самовдосконалення

2560

За кілька останніх років Telegram став основним способом комунікації та отримання інформації для більшості активних та прогресивних людей.

Пропонуємо вашій увазі добірку цікавих Telegram-каналів на тему професійного розвитку, освіти та самовдосконалення. Завдяки цим каналам ви будете дізнаватись про цікаві івенти, отримаєте корисні поради, прочитаєте історії успішних людей та знайдете нові кар‘єрні можливості.

IT івенти в Україні

Анонси вебінарів, тренінгів, курсів, в тому числі безкоштовних. Для тих, хто хоче почати кар’єру в IT або вдосконалюватись в цій сфері. Підписуйтесь, щоб мати можливість підкорити IT швидше, зручніше та без зайвих витрат.

HR-events

Усі вебінари, лекції, тренінги та конференції, які можуть бути корисні для HR та рекрутерів, тепер зібрані в одному каналі. Цей канал також буде корисний тим, хто слідкує за івентами в IT-сфері. Підписуйтесь та нічого не пропускайте!

Цікаві онлайн івенти

Вебінари, майстер-класи, курси, більшість з яких — безкоштовні. Бізнес, IT, digital, англійська мова, психологія та багато інших напрямків. З цим каналом можете розвиватися у різних сферах не виходячи з дому.

UIT

Канал, в якому ви знайдете найбільш корисні та яскраві заходи, топові вакансії, а також актуальні новини зі світу технологій. Канал також розповідає про українські та закордонні успішні стартапи. Приєднуйтеся до ком’юніті, аби розвиватися разом!

HR Лайфхак

Найкращий канал в Telegram для професійного розвитку тих, хто працює з людьми в IT і не лише. Тут ви знайдете унікальну інформацію, як для початківців, так і для досвідчених спеціалістів. Лише перевірені джерела, практичні статті та реальні кейси.

DNA325

Один з перших українських ІТ Telegram-каналів, де збирають безкоштовні вебінари, курси, навчальні матеріали та вакансії від топових ІТ-компаній України та світу. Отримуй найактуальнішу інформацію першим!

Logos Insider

Хочеш стати ІТ-шником? На цьому каналі ти знайдеш: безкоштовні івенти та вебінари про ІТ, курси для новачків, корисні чек-листи, унікальні промокоди на навчання та багато цікавого. Підписуйся і розвивайся разом з Logos IT Academy!

Авторський канал Романа Катеринчика

Роман Катеринчик, Founder в Artjoker, MyCredit та OnCredit, веде свій Telegram-канал. Тут він ділиться кейсами та інсайтами, пише про будні IT-підприємця, лідерство та самодисципліну. Канал буде корисний підприємцям, керівникам і топ-менеджерам компаній.

NeoKotler

Перший агрегатор маркетингових Telegram-каналів. Кожного дня тут публікується добірка найактуальніших статей про digital, SMM, аналітику, рекламу, нейромаркетинг та контент-маркетинг. Зручна навігація по тегам. Все, що потрібно для розвитку маркетолога.

Де Конфа?

Канал про цікаві конференції з маркетингу, Project\Product-менеджменту та Data Science в Україні! Не втрачайте актуальні івенти, заздалегідь плануючи відрядження і бюджети. До речі, тут публікуються унікальні промокоди та знижки на івенти.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск