Міжнародна IT-конференція Devoxx 2020: ексклюзивно в Україні та повністю безкоштовно

1648

6 та 7 листопада в Україні відбудеться міжнародна конференція DEVOxx — одна з найпопулярніших подій світу навколо Java, яка покриває також і багато інших тем про: Cloud, DevOps, Reactive Systems, Microservices, Machine Learning. 

Конференції та інші тематичні події під брендом Devoxx та афілійованим Voxxed Days проходять у Британії, Бельгії, Франції, Польщі, Греції, Марокко та Білорусі. Однак цього року Devoxx стане ексклюзивом для України — лише в нашій країні партнери та організатори наважились перенести таку масштабну подію в онлайн-формат. І зробити її повністю безкоштовною. 

Devoxx Ukraine 2019

Чому безкоштовно?

Devoxx завжди був і буде конференцією, головною метою якої є не прибуток, а об’єднання однодумців задля розвитку ІТ-індустрії. А завдяки онлайн-формату цього року організаторам вдалося відмовитись від певної частки видатків, притаманних «класичним» конференціям. 

Однак «безкоштовно» не означає «неякісно». Devoxx — потужний міжнародний бренд з понад десятилітньою історією успіху, тому має найвищі стандарти організації, не дивлячись на новий формат. 

Усі витрати, пов’язані з організацією та технічним забезпеченням конференції, взяли на себе партнери Devoxx 2020, серед яких: EPAM«>EPAM, LuxoftInfopulse, Svitla, NiX, Lunatech, Sigma Software, Grid Dynamics, Itera, DNSimple. 

Саме тому участь у Devoxx 2020 повністю безкоштовна для слухачів. Долучитися до події може будь-який ІТ-спеціаліст. 

Яких змін зазнає конференція через онлайн-формат? 

Не дивлячись на повний перехід в онлайн, команда організаторів подбала про те, щоб досвід учасників Devoxx 2020 нічим суттєво не відрізнявся від офлайн-зустрічей. 

Суть та структура конференції не змінились — це два насичені дні, 9 треків, більше 30 досвідчених експертів-спікерів та можливості для нетворкінгу. 

Хто бере участь у події? 

Цього року український Devoxx має всі шанси зібрати рекордну кількість учасників за всю історію існування франшизи. Організатори очікують об’єднати понад 10 тисяч розробників та ентузіастів, які цікавляться Java та суміжними темами. 

Традиційною аудиторією Devoxx, і цей рік не є виключенням, є розробники Middle та Senior рівнів з усього світу. А завдяки онлайн-формату частка учасників з країн Східної, Центральної та Західної Європи, Північної та Південної Америки суттєво зросла і сьогодні становить близько 30% від загальної кількості зареєстрованих слухачів. 

Чиї виступи точно не варто пропустити? 

Ще одна перевага онлайн-формату — можливість усім разом відзначити 25-річчя мови програмування Java. Цьогоріч свою участь підтвердили вже понад 30 відомих експертів та гуру світу Java. Кожна тема — ретельно відібрана організаційним комітетом Devoxx, кожна доповідь — унікальна та покликана дати відповідь на найбільш актуальні питання розробників: від провідних технологічних трендів до збільшення власної продуктивності. 

Але все ж, аби ви не загубилися у різноманітті контенту конференції, ми підготували для вас перелік спікерів, виступи яких слід відвідати кожному. 

Adam Bien. Працює з Java від часів JDK 1.0 та з LiveScript. Розробник, консультант, автор низки книжок, присвячених Java, ведучий подкастів. Організатор подій та онлайн-трансляцій на тему Java, Web та Architecture. Виступатиме з 2 доповідями: Jakarta EE + MicroProfile: The Nonfunctional Features та The Future is Now: Web Apps Productivity without Frameworks.

Bruno Souza. Допомогає професійному та кар’єрному розвитку ІТ-спеціалістів. Java-євангеліст у ToolsCloud та засновник SouJava — найбільшої Java User Group у світі. Автор проєкту code4.life. Виступатиме з темою: Be a better developer, learn faster and get more results: it’s all about the skills

Josh Long. Один з найулюбленіших спікерів української Devoxx-спільноти. SpRing Developer Advocate з 2010 року, Java Champion, автор шести книг, присвячених Spring, та популярних відео-тренінгів для розробників. За плечима спікера — виступи на сотнях конференцій в усьому світі. Виступатиме з темою: Bootiful RSocket.

Simon Ritter. Заступник технічного директора в Azul System. У сфері розробки з 1984. З Java працює вже 25 років. Працював у Sun Microsystems та Oracle. Двічі отримував відзнаку Java Rockstar, має титул Java Champion. Автор численних публікацій, один із розробників Azul’s JVM. Виступатиме з 2 доповідями: Local Variable Type Infrerence: Friend or Foe та Java at Speed: Building a Better JVM.

Pavel Veller. За його плечима понад 20 років досвіду у створенні складних систем та продуктів, використовуючи Java, C#, JavaScript та багато інших суміжних технологій. В EPAM займає посаду технічного директора у сфері Digital Engagement. В рамках своєї посади він допомагає клієнтам компанії трансформувати бізнес відповідно до вимог сучасного світу. У 2020 році сконцентрувався на трансформації EPAM. Виступатиме з темою: Anywhere.io — a Story of Rapid Technology Transformation to Enable Remote and on Demand Workforce at Scale. 

Chris Richardson. Java Champion та Java Rockstar, автор таких відомих книг, як POJOs in Action та Microservices Pattern, засновник CloudFoundry.com. Працює над власним стартапом Eventuate. Виступатиме з темою: Architecting for rapid, frequent, reliable and sustainable delivery of software

Ben Evans. Автор низки публікацій, присвячених Java, активний спікер на міжнародних конференціях та освітніх подіях. Наразі працює у New Relic, де займає посади Principal ENGINEer та JVM Architect. Засновник стартапу jClarity, який згодом придбала Microsoft. Шість років життя присвятив роботі з Java Community Process Executive Committee, допомогаючи визначати стандарти Java-екосистеми. Java Champion, тричі отримував відзнаку Java Rockstar. Виступатиме з темою: Why You Should Migrate to Java 11 Right Now.

Ключова ідея Devoxx — об’єднати розробників та ентузіастів зі всього світу навколо теми Java та супутніх технологій. І в період глобальної пандемії, коли міжнародні подорожі обмежені, особливо важливо підтримувати комунікацію та дух спільноти. Саме вони є одними з головних драйверів розвитку ІТ-індустрії. 

Український Devoxx 2020 однозначно увійде в історію — це перша конференція серії, яка пройде в онлайн-форматі та перша подія франшизи, яка об’єднає рекордну кількість слухачів. А ще цього року Devoxx — справжній ексклюзив світу ІТ-подій, проведення якого стало можливим завдяки зусиллям українців. 

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск