Мережа MOYO перша в Україні розпочала видачу передзамовлень PlayStation 5

3609

19 листопада мережа MOYO першою в Україні розпочала постачання нових PlayStation 5. Така новина змусила геймерів змінити свої плани та стрімголов вирушити до магазину, аби першими забрати омріяну консоль. Клієнти, які оформили передзамовлення, вже тестують нову приставку та хизуються в stories крутими іграми. 

Першого власника PlayStation 5 команда MOYO зустріла з призами, спалахами камер та привітаннями. Чоловік розповів ведучому YouTube каналу MOYO, що він миттєво відклав усі справи та вирушив до магазину, щойно побачивши у соціальних мережах повідомлення про прибуття консолі в магазин.

Першу PlayStation 5 в Україні придбали в київському магазині MOYO 24/7, розташованому на Марка Вовчка, 18а. Завдяки цілодобовій роботі магазину клієнти змогли забрати свою омріяну приставку о будь-який час доби. Дехто завітав, коли на годиннику було далеко за північ. Хтось заради довгоочікуваної консолі їхав після того, як вклав дітей спати, а хтось навіть відпрошувався з роботи та викликав таксі. Адже справжнього геймера не зупинити на шляху до бажаної PlayStation 5.

«Завдяки цілодобовому формату, клієнти нашої мережі можуть першими отримувати доступні новинки. У випадку з PlayStation 5, коли всі практично завмерли в очікуванні, наші клієнти, яким пощастило оформити попереднє замовлення, змогли забрати довгоочікувану консоль у зручний для себе час доби», —  зазначили в пресслужбі компанії. 

PlayStation 5 наразі доступна у всіх магазинах MOYO Києва. Клієнтам з інших міст, які оформили передзамовлення, компанія MOYO вже відправила консолі. Тому сьогодні багато щасливчиків зможуть насолодитись графікою та сюжетами ігор на своїй новій консолі PlayStation 5.

Про компанію: 

MOYO — національна мережа магазинів техніки та електроніки. Інтернет-магазин moyo.ua пропонує сервіс доставки товарів 24/7. Завдяки автоматизованій транспортній лінії, зі складу здійснюється видача товарів протягом 20 хвилин з моменту замовлення на сайті. Компанія дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19. Інтернет-магазин працює в посиленому режимі.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск