Мережа магазинів MOYO перевищила минулорічні рекорди Black Friday

941

Поки інші відпочивали, консультанти MOYO«>MOYO продавали перші акційні товари Black Friday.

Black Friday — день, коли весь світ починає відкрите полювання на знижки! Мільйони людей вирушають цього дня на шопінг. Мережа MOYO вирішила не чекати п’ятниці та тішити своїх клієнтів вигідними пропозиціями цілий тиждень та в кіберпонеділок. MOYO робить шопінг безпечним, комфортним і доступним у будь-який час доби та в кожному місті України. 

До Black Friday компанія збільшила штат контакт центру та відкрила ще 5 нових магазинів, 4 у Києві та 1 — у Львові. Наразі мережа MOYO має вже 36 торгових точок у найбільших містах України для зручного шопінгу. Також магазин розширив асортимент товарів. Серед новинок, що з’явились у продажі, у Black Friday користувались особливою популярністю:

  • інтерактивні гірлянди Twinkly;
  • смартфони та мобільні телефони Alcatel і Tecno;
  • нові лінійки чохлів UAG;
  • комп’ютерні комплектуючі, ігрова гарнітура Xtrfy, акустика Razer;
  • товари бренду Fiskars. 

Раніше люди ночували під магазинами у ніч проти п’ятниці, аби першими отримати омріяний товар за непристойно низькою ціною. Для таких нетерплячих клієнтів працював цілодобовий магазин MOYO 24/7 на Марка Вовчка 18а в м.Києві. Завітати на шопінг вночі зручно, адже в цей час можна швидко доїхати до магазину без заторів, вільно припаркувати автівку, поговорити про товар з професійними консультантами й отримати своє замовлення без черг. 

«Ми порівняли результати першого дня знижок Black Friday 2020-го та 2019-го та помітили, що цьогоріч майже втричі зросла кількість замовлень, а їхня сума — більше ніж у чотири рази. Загалом ми задоволені результатом «чорно-п’ятничного тижня» та кіберпонеділка: кількість замовлень і їхня сума вдвічі перевищили рекорд 2019-го. Як ми й очікували, найпопулярнішими товарами стали ноутбуки, консоль PlayStation 5 та ігри, смартфони, телевізори та побутова техніка», — повідомив генеральний директор MOYO, Валентин Івакін

Cеред популярних груп товарів були й дитячі товари, адже батьки вже чекають Дня святого Миколая, скориставшись рекордно низькими цінами на іграшки. Також помітно, що клієнти почали готуватись до новорічних свят, про що засвідчило стрімке зростання продаж інтерактивних гірлянд Twinkly Strings Generation II.

Але на цьому знижки не закінчились: мережа вже анонсувала безліч акцій до новорічних свят. Долучайтесь до сторінок MOYO та MOYO Kids у всіх соцмережах, аби першими дізнатись про вигідні пропозиції.

Про компанію

MOYO — національна мережа магазинів техніки та електроніки. Інтернет-магазин moyo.ua пропонує сервіс доставки товарів 24/7. Завдяки автоматизованій транспортній лінії, зі складу здійснюється видача товарів протягом 20 хвилин з моменту замовлення на сайті. Понад 3 млн відвідувачів щомісяця. Компанія дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19. Інтернет-магазин працює в посиленому режимі.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск