Як обрати ідеальний подарунок на День закоханих?

1265

Знаєш, на що чекають дівчата та хлопці на День закоханих — на крутий подарунок. Спойлер: і це не троянда у целофані чи шкарпетки. «Цитрус» підготували щось дійсно круте. В матеріалі — найкращі ідеї подарунків до Дня закоханих.

Практичні подарунки для дівчат

Для тих, хто розуміється на просуванні власного блогу в Instagram, або хоче відпочивати, поки хтось працює і знає ціну вільного часу.

  • Штатив для телефону зі світлодіодним кільцем Ring Light Kit створює ідеальне світло для сторіз.

Атмосферні подарунки для дівчат

Для творчих натур та ніжних романтиків потрібен особливий підхід. Якщо практичність – не найсильніша риса дівчини, то ця добірка подарунків – саме те, що треба.

  • Для створення магії з самого ранку рекомендуємо капучинатор Q.Home. Для максимально густої пінки, зробленої власноруч.
  • Стайлер Dyson HS01 Airwrap – це ідеальний варіант, коли не знаєш, що подарувати дівчині, у якої все є.

Сучасні подарунки для дівчат

Твоя подруга – фанатка незвичайних та оригінальних подарунків? Тоді придивися до сучасних ґаджетів для настрою та комфорту.

  • Розумний штопор Q.Home точно налаштує дівчину на романтичний вечір. А якщо ні – то кожного разу, коли вона збиратиметься з подругами на вечірку, вона згадуватиме того, хто подарував їй такий крутий ґаджет.

Ідеальний подарунок для коханої, якщо їй подобається фотографія або вона любить ділитися своїми думками та враженнями у соціальних мережах. Телефон Samsung Galaxy S20 FE 2020 — допоможе реалізувати все, що вона захоче.

Практичні подарунки для чоловіків

Корисні подарунки — це дійсно круто. Отримувач буде часто користуватися ними та завжди згадуватиме вас.

  • Що може бути кращим за чоловіка, який готує тобі вечерю на грилі Tefal OptiGrill?

Атмосферні подарунки для чоловіків

Отримувати атмосферні подарунки дуже приємно. Відразу зрозуміло, що до вибору підійшли з душею, а не взяли перший товар з полиці магазину.

  • Фото-конструктор Mozabrick — топова ідея для незвичайного подарунку. Це універсальний суперпазл, який дозволяє перетворити будь-яку фотографію в круту картину стилю ч/б піксель-арт.

Сучасні подарунки для чоловіків

Подарунок, який полегшить життя твоєму коханому. Чому б ні?

  • Asus TUF Gaming A15 — це топовий ноутбук для справжніх геймерів. Він точно зрадіє такому подарунку.

Автор: команда «Цитрус»

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск