Mazda в Україні представляє спеціальні версії CX-5: 100th Anniversary edition та Black Edition

1639
1

Mazda CX-5 — це якість та вишуканість, зріла зовнішність та головне – висока якість, бестселер бренду в Україні. Автомобіль привертає увагу із першого погляду, завдяки продуманому, елегантному та витонченому дизайну екстер’єру, виконаному в фірмовому стилі KODO японського бренду. Модель побудована на технології SKYACTIV, а завдяки новим технологіям, робота силових агрегатів SKYACTIV стала ще досконалішою. Керування автомобілем приносить неабияке задоволення, адже динаміка покращена завдяки підвищеній жорсткості кузова, оновленим системам керування й гальмування, та вдосконаленій аеродинамічній ефективності й зниженню шуму та вібрацій.

Автомобіль ідеально підходить як до далеких подорожей, так і міських поїздок, адже в салоні на вас чекають комфортні сидіння, оббиті шкірою Nappa, натуральне дерево та найсучасніші технології й комунікації. А передові системи активної безпеки i-Activsense надають водію ще більше допомоги та впевненості в дорозі та дозволяють розслабитись й отримувати задоволення від поїздки.

Та це ще не все, оновлені технології Mazda створені контролювати ситуацію на дорозі, адже кольоровий дисплей проектує поточну швидкість та дані про обмеження швидкісного режиму на лобове скло. Топові комплектації також пропонують 7-дюймовий кольоровий TFT-дисплей, розміщений в центральній частині щитка приладів, роблячи доступ до інформації легким.

Орієнтований на водія салон – еволюція комфорту, якості та дизайну, центром якого є людина: покращена функціональність – в тому числі електропривод дверей багажного відділення, система автоматичного складання зовнішніх дзеркал, новий дизайн передніх та задніх сидінь з покращеною підтримкою, збільшеним рівнем комфорту, вентиляцією передніх сидінь, підігрівом задніх сидінь та регулюванням нахилу їхніх спинок. Покращену оглядовість забезпечить кермо нового покоління з функцією підігріву.

Пасажири заднього ряду також отримують задоволення від кожної поїздки завдяки: дверям, що відкриваються кутом до 80 градусів та забезпечують легку посадку в автомобіль та вихід з автомобіля, окремий дефлектор клімат-контролю для заднього ряду та центральний підлокітник з відділенням для зберігання і двома USB-портами для зарядки мобільних пристроїв.

Система MZD CONNECT з підтримкою додатків Android Auto та Apple CarPlay зробить доступ до інформації та розваг максимально легким і зручним. Можна використовувати голосові команди, 8-дюймовий сенсорний дисплей або мультифункціональний перемикач HMI для легкого доступу до всіх налаштувань мультимедійної системи.

Найяскравішим проявом філософії Mazda Jinba Ittai «водій та автомобіль – одне ціле», яка поєднує людино-орієнтований підхід в дизайні та технологіях, є динаміка руху Mazda CX-5. Додаткове покращення динаміки та передбачуваності реакції завдяки вдосконаленню технологій SKYACTIVBODY, SKYACTIV-CHASSIS та SKYACTIV VEHICLE DYNAMICS Mazda CX-5 забезпечує відчуття абсолютного контролю над автомобілем. Його реакція на дії водія щодо прискорення, керування та гальмування є максимально чіткою. А система повного приводу I-ACTIV AWD з системою OFF-ROAD TRACTION ASSIST надає впевненості за будь-яких умов, тому що використовує 27 датчиків для виявлення несприятливих дорожніх умов, таких як сніг чи дощ, гарантуючи безпеку за будь-якої погоди.

Суттєво підвищує керованість автомобіля при русі в поворотах та на слизькій дорозі — інноваційна система G-Vectoring Control Plus та робить рух набагато безпечнішим навіть для водіїв-початківців. Короткостроково регулюючи крутний момент двигуна у відповідь на рухи керма, вона забезпечує контроль над прискоренням та оптимізує навантаження на кожне колесо, отримуючи при цьому високі результати в керованості та стійкості автомобіля.

Розроблену в контексті філософії проактивної безпеки Mazda, CX-5 оснащено вдосконаленим та розширеним комплексом сучасних та інноваційних технологій безпеки, які забезпечують найвищий рівень захисту автомобіля у своєму класі. Використання спрямованої вперед камери (FSC) у поєднанні із переднім радарним датчиком розширило можливості технологій Mazda i-ACTIVSENSE.

Насолоджуватись усіма перевагами Mazda СХ-5 тепер можливо в спеціальних комплектаціях — Mazda CX-5 100th Anniversary edition та Mazda CX-5 Black Edition.

Станьте частиною історії Mazda 

2020 року Mazda відзначила 100-річчя випуском спеціальної лімітованої серії автомобілів для справжніх шанувальників бренду. Для її створення, дизайнери надихались першим у світі легковим автомобілем Mazda R360 Coupe. 

Ювілейна, лімітована серія Mazda-CX-5 представлена у кольорі Snowflake White Pearl, оздоблена деталями та значками до 100-чя бренду Mazda. Це можливість володіти унікальним автомобілем. Оббивка сидінь розкішною шкірою Nappa відтінку Burgundy з логотипом до ювілею бренду — ексклюзивні опції лімітованої серії. 

Mazda CX-5 100th Anniversary edition із бензиновим двигуном SKYACTIV-G об’ємом 2.5 літри, потужністю 194 к. с., повним приводом, має функцію вимикання циліндрів для економії витрати пального та миттєвого прискорення й пропонує ще більше: топову комплектацію з ексклюзивними опціями до ювілею бренду та вирізняють автомобіль з поміж усіх інших. 

Завдяки інноваційним системам проактивної безпеки i-ACTIVSENSE, за результатами останньої серії тестів Mazda CX-5 отримала максимальну оцінку – 5 зірок рейтингу безпеки EURO NCAP. Це надає впевненості в максимальному захисті для усіх пасажирів автомобіля.

Кількість автомобілів 100th Anniversary edition дуже обмежена — для українського ринку доступно лише 30 одиниць. Тож це нагода стати власником унікальної Mazda СХ-5, долучившись до історії бренду. 

Сarbon Edition в США, Kuro Edition в Канаді, а в Україні — Mazda CX-5 Black Edition

Для поціновувачів бестселеру також доступна і нова спеціальна версія кросовера в комплектації Touring Black Edition.

Неперевершений дизайн автомобіля як зовні, так і всередині, стає ще досконалішим, та виділяється завдяки кремезним легкосплавним дискам R19 чорного кольору, з ексклюзивним дизайном, дзеркалами чорного кольору, екошкірою чорного кольору з оздобленням елементів салону червоною стрічкою. 

Автомобіль оснащений двигуном SKYACTIV-G об’ємом 2,0 літри потужністю 165 к. с. або 2,5 літри потужністю 194 к.с., з функцією вимикання циліндрів, та на вибір — переднім або повним приводом в залежності від комплектації.

Фірмовий колір Soul Red Crystal додає насиченого блиску та підкреслює спортивність і гру світла та тіні на кузові Mazda СХ-5. Проте ви можете обрати бажаний колір без жодних доплат. 

Яскравий та сміливий дизайн Mazda CX-5 Black Edition відповідає умовам міста та викликає бажання вирушити у подорож, а також подарує нові враження та задоволення від керування автомобілем.

Оставить комментарий

Комментарии | 1

  • Не перестаю удивляться, для кого во всех этих современных технологичных машинах лепят тахометр, занимающий треть площади приборной панели за рулем? Я даже не говорю, что можно туда поместить один большой экран, но просто даже экран только на эту треть с какой-то более полезной инфой неужели не приходит в голову разместить? что делает среднестатистический водитель машины на автоматической коробке с показаниями тахометра?

Поиск