10 корисних Telegram-каналів про бізнес, IT та професійний розвиток

2400

Нещодавно кількість активних користувачів Telegram перевищила 500 мільйонів. На сьогодні він є найпопулярнішим та найзручнішим засобом комунікації та отримання інформації для більшості айтішників, бізнесменів та людей креативних спеціальностей. 

До вашої уваги добірка 10 корисних Telegram-каналів про бізнес, IT та професійний розвиток. Підписавшись на них, ви дізнаєтесь про секрети відомих українських IT-підприємців, про останні тенденції у світі бізнесу та технологій, а також будете в курсі корисних івентів, які допоможуть вам розвиватися у цих сферах.

IT івенти в Україні

Анонси вебінарів, майстер-класів, курсів, в тому числі безкоштовних. Для тих, хто хоче почати кар’єру в IT або вдосконалюватись в цій сфері. Підписуйтесь, щоб мати можливість підкорити IT швидше, зручніше та без зайвих витрат.

Кукумбер

На цьому каналі зібрані рекомендації цікавих сайтів, програм та застосунків. Щодня публікується інформація про корисний і простий у користуванні сервіс. Пропонуються як для PC, так і для Android чи iOS. Великий вибір і зручна навігація.

Корисні бізнес-івенти

Вебінари, конференції, майстер-класи про маркетинг, фінанси, продажі, просування в інтернеті, SMM та інше. Все, що стосується ведення сучасного бізнесу. Приєднуйтесь, розвивайтесь та збільшуйте свої прибутки. 

ЕКСПОНЕНТА

Канал про швидкозростаючі тренди зі світу бізнесу та маркетингу. Автор систематизує інформацію з різних джерел, закритих клубів та досліджень, щоб обрати найважливіше.

Цікаві онлайн івенти

Вебінари, онлайн-тренінги, курси, більшість з яких — безкоштовні. Бізнес, IT, digital, англійська мова, психологія та багато інших напрямків. З цим каналом можете розвиватися у різних сферах навіть не виходячи з дому.

Авторський канал Романа Катеринчика

Роман Катеринчик, Founder в ArtjokerMyCredit та OnCredit, веде свій Telegram-канал. Тут він ділиться кейсами та інсайтами, пише про будні IT-підприємця, лідерство та самодисципліну. Канал буде корисний підприємцям, керівникам і топ-менеджерам компаній.

Growth Factory

Канал про IT-бізнес від профі в IT-бізнесі. Без води та загальних знань – тут ви знайдете експертний досвід та поради для щоденної оптимізації роботи IT-компанії.

ОБОДряшки

Авторський канал IT-підприємця Павла Обода. Пише чесно та без «успішного успіху» про свій шлях від айтішника до засновника компанії, свої вдалі та не дуже кейси, куди інвестує. Щоденний досвід, який ви можете застосовувати в житті.

PM без проблем

Найбільший українськомовний блог про проєктний менеджмент та саморозвиток. Автор каналу — Program Manager в ELEKS, тому тут ви можете знайти лише максимально якісну та практичну інформацію, яку одразу ж зможете застосовувати у своєму житті та кар‘єрі.

UIT | Робота, заходи і новини в IT

Канал, в якому ви знайдете топові вакансії, найбільш корисні та яскраві заходи, а також актуальні новини зі світу технологій. Канал також розповідає про успішні українські та закордонні стартапи. Приєднуйтеся до ком’юніті, аби розвиватися разом.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск