Розробка VELOS, еволюція WAF і перспективи API: F5 Solutions Day 2021 вперше проведуть в онлайн-форматі

1085

BAKOTECH — це українська IT-компанія, яка займається дистрибуцією рішень від світових IT-виробників, а також надає всебічну підтримку щодо їх використання. Вендор F5 Networks постійно оновлює існуючі продукти і розробляє нові, щоб утримувати високі позиції на ринку. Для того, щоб всі партнери були в курсі нововведень, проводиться F5 Solutions Day.  

На івенті інженери і менеджери F5 Networks розповідають про нові рішення і чому вони були розроблені. Тут партнерам розповідають, як F5 підходить до розробки нових продуктів, на що звертає увагу, як моніторить ринок і у що це виллється в підсумку.  

У фокусі майбутнього заходу буде нова розробка VELOS — модульна платформа для клієнтів з сектору Enterprise, еволюція технології WAF і нові рішення з використанням API для глибокої взаємної інтеграції різних сервісів.  

Спікери та подробиці за доповідями  

Ми розвиваємося разом з вами: світ змінюється, змінюються і додатки

Місія F5 — допомагати роботі ваших додатків. У цій короткій доповіді йтиметься про технології F5 сьогоднішнього дня. Крім цього, поговоримо про те, які погляди у F5 на кібербезпеку, доставку додатків та IT в цілому і як це відіб’ється на майбутніх розробках.  

Модульна платформа нового покоління — VELOS  

Незважаючи на підвищення значущості більш компактних інстансів проксі, великі модульні платформи не знаходять собі заміну. F5 є одним з рідкісних світових виробників потужних апаратних платформ. Ми розповімо про нову лінійку шасі і лінійних карт VELOS, їхню архітектуру та можливості. 

API — це самостійний клас ваших сервісів: складності застосування і ризики безпеки  

Досить довго ми дивилися на API як на окремий випадок HTTP-взаємодії. Сьогодні таке узагальнення зовсім застаріло. API — це окремий клас сервісів, а значить і способів управління ними. Але разом з цим, це і окремий клас ризиків, які ростуть у міру посилення захисту традиційних каналів, а значить потрібні спеціальні засоби захисту. Ми зберемо загальний погляд на завдання з точки зору адміністратора додатків і безпеки. 

Web Application Firewall: тренди та перспективи

Наскільки важливо сьогодні контролювати кожен запит? Наскільки вчасно можна міняти політику, коли додаток змінюється кожен день? Чи здатна система з ПЗ, яке виходить кілька разів на рік, протистояти мінливим загрозам? Та й хто все це має налаштовувати? Всі ці питання ми обговоримо в контексті знань про технологію WAF, як ми її звикли бачити і що можемо запропонувати. 

Захід буде цікавим не тільки партнерам BAKOTECH, які вже використовують технології F5, а й тим, хто тільки розглядає F5 як можливі рішення в рамках власної проблематики. Реєструйтеся і отримаєте всю необхідну інформацію безпосередньо від представників розробника.

Деталі івенту:  

  • Дата: четвер, березень 4, 2021.
  • Час: 10: 00-13: 00 EET.
Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск