Як IT-компанії дбають про work-life баланс своїх команд

2095

Вже майже рік, як команди IT-компаній по всьому світу перестали приходити в офіс, через обмеження, пов’язані з пандемією, а всі робочі зустрічі та заходи компанії перевели в онлайн. Робота з дому, щоденні відеодзвінки в Zoom та Skype — стали для всіх рутиною, і всі спеціалісти скучили за нормальним спілкуванням з колегами.

В компанії Avenga зрозуміли, наскільки важливо збалансувати work-life баланс команд, а також, щоб спеціалісти відчули присутність та підтримку компанії в їхньому житті. Саме тому в Avenga започаткували проект Avenga Care, який має на меті дбати про фізичний, інтелектуальний та емоційний розвиток колег.

Завдяки концепції цього проекту, компанія відмовилася від проведення новорічних корпоративів онлайн та вирішила зробити для своїх команд сюрприз — відправити їх в засніжені гори на Winter Restart. Командам повністю оплачується відпочинок у Карпатах на вихідні, максимально забезпечуючи безпечні умови. 

«Так, як і всі компанії ми були змушені відмовитися від традиційних корпоративів, але йти шляхом «паті боксів» чи інших подібних розваг нам було не цікаво. Тому ми вирішили, а чому б нам не організувати для всіх цікавий та безпечний відпочинок в горах? Саме так з’явився Avenga Restart — один з напрямків Health&Recreation Avenga care. В рамках рестарту, ми зробили серію виїздів малими командами в гори, там на них чекали лижі, квадроцикли, а головне — спілкування з колегами, якого нам всім так не вистачає. Це був справді вдалий експеримент, адже всі повернулися задоволеними та натхненними до нових звершень. Так, ми стали першою компанією в Україні, яка знайшла круте рішення традиційним корпоративам та одночасно підтримали сферу туризму України», — Марта Романяк, Country Director Ukraine в Avenga.

З відгуків команд стає зрозуміло, що такий формат спільного проведення часу став чудовою альтернативою корпоративам та іншим офлайн-заходам компанії. Вже зараз, колеги висувають пропозиції щодо майбутніх рестартів, які плануються на літній період.

Баланс між роботою та особистим життям перейшов в дещо більше, аніж просто приваблива концепція. В цей непростий період компанії не можуть розраховувати, що їхні колеги зможуть дотримуватися її самостійно, а тому це вже стає обов’язком компаній, щоб команди вели збалансований спосіб життя, адже щасливі колеги, як наслідок стають більш продуктивними та вмотивованими.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск