Міжнародна мережа IWG відкрила новий гнучкий офіс Regus на «Поштовій площі»

1104

У Києві відкрилася одинадцята локація гнучких офісів Regus від міжнародного оператора офісних рішень IWG plc. Новий простір розташований у БЦ «Володимирський» (вул. П.Сагайдачного, 11) біля метро «Поштова площа».

«Ще до пандемії ми приглядалися саме до цієї локації. Для нас це справжня перлина на Подолі у нашій мережі, з фасаду відкривається неймовірний вигляд на Дніпро, а з іншої сторони будівлі — на парк, що дає відчуття спокою та заміського життя», — повідомляє Юлія Литвиненко, директор IWG plc в Україні

Загальна площа нового Regus — 1200 кв.м, гнучкі офіси оформлені у сучасному дизайні в теплих пастельних тонах із вкрапленням сучасних матеріалів для створення контрасту лофту та класики приміщення. 

Згідно з даними мережі, нова локація заповнена на 42%. Резидентами вже стали міжнародні компанії та декілька локальних бізнес-проєктів. Ціни на офіси стартують від $360 за місяць, вартість залежить від розміру та типу приміщення, терміну договору та інших факторів.

«Ми продовжуємо розширювати нашу мережу та після впровадження карантинних заходів вже встигли відкрити нову локацію в Avenue 53 минулого літа. Початок роботи локації в БЦ «Володимирський» було зваженим рішенням з обох сторін, наш партнер мав реальну можливість спостерігати, як наш бізнес справляється з кризою», — коментує Юлія Литвиненко

У новому Regus також знаходиться просторий бізнес-клуб (300 кв.м), де резиденти матимуть відкритий комфортний простір для роботи та зустрічей, скайп-кімнати, зону для кави та сервісну — для роботи з документами. 

Постійні резиденти мають можливість скористатися будь-яким коворкінгом Regus у світі та в Україні з повністю підготовленою офісною інфраструктурою. Знайти та забронювати необхідне приміщення можна через спеціальний мобільний додаток.

«Ми не плануємо зупинятися та вже незабаром анонсуємо відкриття нових локацій мережі в Україні», — повідомляє директор IWG в Україні

На сьогодні мережа IWG plc в Україні представлена двома брендами — Regus і Spaces. Офісні приміщення Regus можна знайти в 11 бізнес-центрах: Horizon Tower, Kyiv Podil, Gulliver, Horizon Park Business Center, Podil Heritage, IQ centrer, Silver Breeze, Forum West Side, Avenue 53 та «Володимирський». Дев’ятиповерхове приміщення Spaces відкрилося у 2019 році в Будинку профспілок на Майдані Незалежності. 

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск