У Києві «Маргарита», а Львові — «Гаваї»: в Rocket назвали найпопулярнішу піцу в Україні

1295

Українці дуже люблять піцу, але в залежності від регіону смаки істотно відрізняються. Аналітики сервісу доставки Rocket, дослідили замовлення за минулий рік і назвали найпопулярніший вид піци в різних містах країни.

Всього за 2020 рік кур’єри Rocket доставили в Україні понад 300 000 замовлень з піцою. Щоб оцінити масштаб цієї цифри — уявіть 5 футбольних полів, повністю вкритих піцою. З них найпопулярнішою виявилася «Гавайська». Друге місце за «Маргаритою», тоді як на третьому — «Чотири сири».

Також великою популярністю користуються різні варіації м’ясної піци («Три м’яса», «Чотири м’яса», «Супер м’ясна» тощо). Така піца популярна в Миколаєві, Луцьку, Тернополі та Рівному. «Гавайську» більше люблять жителі Львова, Житомира, Івано-Франківська, Сум, Одеси та Полтави. «Маргарита» в лідерах в Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Вінниці та Харкові.

З усього списку міст виділяється Павлоград, Херсон, Чернігів і Запоріжжя. Так, в Павлограді найпопулярнішою піцою виявилася «Шахтарська». У Херсоні віддають перевагу «Палермо», в Чернігові — «Баварській», а Запоріжжя частіше замовляє «Цезар».

Про компанію

Rocket — український сервіс доставки, заснований у 2018 році як Raketa. З виходом на міжнародний ринок компанія змінила назву на Rocket. Сьогодні кур’єри Rocket доставляють замовлення у 27 українських містах, а з грудня 2020 року — в столиці Кіпру, Нікосії. У планах на 2021 рік — запустити доставку Rocket в десяти європейських країнах.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск