23, 16, 1: три річниці, які відсвяткувала компанія Authority Partners у 2021 році

927

Authority Partners (AP) – провідна компанія з розробки ІТ-рішень, яка працює в цій галузі з 1998 року. Програмісти та інженери Authority Partners (AP) мають великий досвід у сфері розробки та інтеграції спеціалізованого корпоративного програмного забезпечення з використанням стеку технологій Microsoft, зокрема персоналізованої SOA, сервісів Workflow, Rule Engines, BI, SharePoint, App Fabric та хмарної платформи Azure, підключають бізнес-додатки до соціальних мереж, таких як Facebook, LinkedIn, Twitter та Google. Одним з напрямків роботи Authority Partners (AP) є і розробка додатків для пристроїв та Smart TV для девайсів Apple iOS, Microsoft Windows 8/Metro, Google Android та Samsung Smart TV, а також створення інтерфейсів веб-додатків для користувачів за допомогою jQuery, CSS, Javascript, HTML5 та MVC.NET.

25 березня Authority Partners відзначили три важливі й визначні річниці: 23 роки з моменту реєстрації компанії в Сполучених Штатах і виходу на міжнародний рівень, 16 років з часу відкриття технологічного центру в Сараєво, Боснія і Герцеговина, та перша річниця від створення AP Technology Center в Стамбулі.

Різноманітна родина співробітників AP зібралася на онлайн-заході, який цього разу не був схожий на жоден з попередніх, що проводились протягом останніх років та десятиліть. На сьогодні понад 400 консультантів компанії працюють по всьому світі, на п’яти континентах. Майя Карабеґ, співзасновниця AP, поділилася своїми спогадами про те, як на початку вона знала не лише імена всіх консультантів та консультанток компанії, а й імена їхніх дітей та партнерів. А потім, через кілька років після створення AP Lab, освітнього центру, інтегрованого в компанію, у супермаркеті вона зустріла молодого чоловіка у футболці з логотипом AP Lab. Вона не була з ним знайома, і він також не знав, хто вона.

«Для мене це був момент надзвичайної радості та гордості. Я зрозуміла, що ми з Еролом (чоловіком та співзасновником AP) допомогли створити щось прекрасне та позитивне, що продовжує існувати вже абсолютно самостійно», — сказала Майя Карабеґ.

Як і щороку, на вечірці на честь дня народження, ми відзначили своїх колег, які протягом останнього періоду самовіддано і невпинно працювали над спільною ідеєю досягнення досконалості в компанії. Ми вручили спеціальну нагороду тим, хто провів з нами понад 10 років за їхню відданість та багаторічний внесок, що склав основу нашого успіху. 

AP входить до числа найуспішніших та ефективних компаній у своїй галузі в Боснії і Герцеговині та в усьому світі. Поважаючи громади, з яких вона бере свій початок та на яких залишає свій творчий відбиток, компанія формує цінності взаємодопомоги та соціальної відповідальності. Зокрема, присуджуючи нагороду «Герой громади» (Community Hero Award). Цього року таким переможцем став «Центр вагітних жінок та молодих мам Боснії і Герцеговини», який є консультаційним центром Асоціації ТІМ (TiM Association). Його заснували в Боснії і Герцеговині дві сестри – психологи Бельма Шолянін (Belma Šoljanin) та Аїда Джаферович (Aida Džaferović). Через шість років після створення ця унікальна організація була визнана важливою складовою місцевої громади. Асоціація пропонує безоплатну неоціненну підтримку матерям та майбутнім матерям у скрутному становищі, які не можуть отримати таку допомогу в іншому місці. Нагороду отримала Аїда, тоді як вся громада віддала шану і висловила слова визнання Бельмі, яка померла від COVID-19 після народження дитини кілька місяців тому.

Щороку на річному заході ми оголошуємо новообрану Раду Представників AP. Цього разу також шість консультантів із гордістю прийняли це звання, яке означає, що вони є справжніми представниками культури компанії, що передбачає лояльність, підтримку, професійність, знання, позитив та ентузіазм. Тож їхній почесний обов’язок передавати ці знання іншим.

Звертаючись до спільноти, віце-президент з операційної діяльності Аміна Каріч зворушливо пригадала про шлях, який вони пройшли разом у цей важкий рік, що минув, наголосивши, що вона пишається теперішнім статусом АР у світі.

«Потужність родини AP ґрунтується на понад 400 її співробітниках, які працюють на п’яти континентах та в 33 країнах світу. Бути членом цієї спільноти – це безцінний досвід для всіх, хто готовий долати виклики, рости та процвітати – особистісно та професійно, бути частиною глобальної спільноти ІТ-експертів. Ми з надією дивимося у кожен рік, який веде до досконалості, зростання і розвитку, стабільності та соціальної відповідальності, і я впевнена, що попереду на нас очікує ще багато таких років» — сказала Аміна Каріч, висловлюючи величезну вдячність консультантам Authority Partners за їх відданість та прихильність і за їхні неймовірні спільні досягнення.

Authority Partners продовжує зрости та розвиватися, і цього року компанія планує відкривати нові технологічні центри та залучати ще більше ІТ-консультантів по всьому світі. Дізнайтеся більше про компанію за посиланням.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск