«Цитрус» відкрив одразу два нових магазини у Львові

Цитрус подарував львів’янам та гостям міста справжнє свято! Це було не просто відкриття, а казкові два дні з запальним ведучим, музикою, інтерактивною фотозоною, промоутерами на електротранспорті, вікторинами, конкурсами та неймовірними призами. А найфартовіші клієнти забрали два новеньких MacBook на чіпі М1.

Яскраве відкриття першого магазину відбулося у четвер 13 травня. Це не просто магазин, а справжнє місце зустрічі з гаджетами у самому серці Львова — на вулиці Коперника 2. Там, де на початку 20 століття перебувала кондитерська Яна Гефлінгера, а згодом — магазин садових меблів та порцеляни Артура Бартоша.

У «Цитрусі» зробили все можливе, щоб зберегти частину автентичного внутрішнього декору. Старовинна цегляна кладка органічно вписалася в новий інтер’єр. Важливою частиною декору став орнамент української вишиванки на стіні розміром майже 6 метрів.

Асортимент магазину вражає. Тут ви знайдете все, що потрібно: від аксесуарів на всі випадки життя до просунутої розумної техніки і персонального транспорту. Доступ до товарів відкритий, всі гаджети можна покрутити в руках, «поюзати» і оцінити функціональність.

15 травня в популярному серед львів’ян і гостей міста торговому центрі Victoria Gardens. відбулося відкриття другого магазину, з помаранчевою килимовою доріжкою від самого входу в ТРЦ. Це понад 350 квадратних метрів і море гаджетів в одному місці.

Смартфони, ноутбуки, телевізори, персональний електротранспорт, товари розумного будинку — все це і навіть більше ви знайдете в новому магазині «Цитрус» в ТРЦ Victoria Gardens. Звичайно, від достатку гаджетів і бажання все протестувати починає крутиться голова, але на цей випадок в магазині є релакс-зона, в якій можна просто відпочити, паралельно заряджаючи свій смартфон.

Якщо раптом ви пропустили відкриття, то усі супер-знижки діятимуть до 20 травня і у вас все ще є шанс забрати новенький iPhone 12 Pro Max з вигодою в 7500 грн.

Приємним подарунком для львів’ян став безкоштовний проїзд на брендованому автобусі від Коперника 2 до ТРЦ Victoria Gardens. Просто встановіть додаток «Цитрус» і катайтеся хоч цілий день.

Заінтриговані? Тоді приходьте в нові магазини «Цитрус» у Львові і ставайте клієнтами мережі.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск