Lexus UX250h у новій комплектації Ninja — стильне оздоблення і технологічність

Бренд Lexus  представляє в Україні компактний гібридний кросовер Lexus UX250h у новій комплектації Ninja*. Автомобіль отримав стильні елементи оздоблення чорного кольору ззовні та всередині. Замовити Lexus UX250h у комплектації Ninja можна вже з 20 листопада в мережі офіційних дилерів Lexus в Україні.

Акцент у Lexus UX250h Ninja зроблено на екстер’єрі та дизайнерських рішеннях у салоні. Лише у цій комплектації представлені передні фари з чорним оздобленням та решітка радіатора чорного кольору з чорним обрамленням. Рейлінги на даху та корпуси дзеркал моделі також виконані у стильному чорному кольорі. Завдяки цим елементам Lexus UX250h Ninja виділяється з-поміж інших представників модельного ряду та завжди привертає увагу на дорозі.

Ще одна особливість Lexus UX250h у комплектації Ninja — виразний дизайн 18-дюймових чорних колісних дисків та оснащення шинами RunFlat з посиленою боковиною. Вони гарантують мінімальну ймовірність аварій на дорозі та дають повний контроль над кермуванням у будь-якій ситуації.

У салоні Lexus UX250h у комплектації Ninja поєднані традиційні японські техніки та інновації. Так, зручні сидіння мають оздоблення зі штучної шкіри з фактурою Arrowhead. За бажанням їхній колір можна обрати в трьох варіаціях: повністю чорний або з синім чи сірим акцентами. Забарвлення стелі, стійок та внутрішньої частини передньої панелі виконано у чорному кольорі. А при виборі сидінь з синіми акцентами, доступна передня панель у синьому кольорі з сірим стебнуванням. Також оздоблення передньої панелі Lexus UX250h Ninja має фактуру, що нагадує цупкий японський папір «васі». Цю техніку зазвичай застосовують для оформлення японських будинків.

Окрім цього, в салоні Lexus UX250h Ninja встановлений 7-дюймовий кольоровий дисплей із сенсорною системою дистанційного керування Remote Touch. Автомобіль оснащений надсучасними системами активної та пасивної безпеки, що посилюють впевненість на дорозі.

Невпинний дослідник міста, Lexus UX250h у комплектації Ninja вражає своїм сучасним виглядом та інноваційністю. Розроблений на глобальній модульній архітектурі GA-C, він забезпечить своєму власнику високу маневреність і комфорт пересування усіма закутками вулиць.

*Назви комплектацій є суто умовними, наведені заради зручності в розподілі технічних характеристик і можуть відрізнятися або бути відсутніми в документах та інших матеріалах.

За більш докладною інформацією про автомобілі та послуги Lexus, включаючи дистанційне обслуговування, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск