MOYO вперше проводить справжній аматорський кібертурнір з CS:GO

29 і 30 травня сотні гравців з усіх куточків України зможуть випробувати свої сили у народному турнірі з популярної кіберспортивної дисципліни CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive).

MOYO Cyber Cup не схожий на більшість аматорських турнірів, що проводяться в Україні. Адже взяти участь у ньому можуть не тільки сформовані команди, а й команди неповного складу чи соло гравці будь-якого рівня підготовки. Участь у турнірі — безкоштовна, але потребує обов’язкової попередньої реєстрації кожного учасника. 

Реєстрація та умови турніру за посиланням.

«З вересня 2020 року кіберспорт офіційно визнаний в Україні новим видом спорту. Це логічно, адже Україна входить в 10-ку найвідоміших кіберспортивних країн світу. Це тільки надає поштовх аматорському кіберспорту в країні. MOYO — серед лідерів індустрії геймінг-девайсів та електроніки, ми долучаємося до розвитку цього напрямку. Наші партнери в турнірі вже мають міжнародний досвід по проведенню заходів такого рівня», — розповідає СЕО мережі MOYO, Валентин Івакін.

Валентин також додав, що послуги і товари компанії задовольняють вимоги навіть найвибагливіших професійних геймерів.

«Для нас важливо створити унікальний позитивний споживчий досвід для поціновувачів геймінгу, задля отримання справжнього задоволення від гри без зайвих клопотів. А також – познайомити наших клієнтів зі світом кіберспорту. Ми вбачаємо в цьому напрямку широкі можливості для росту та закріплення існуючого статусу серед поціновувачів якісного сервісу та різноманіття вибору», – додав керівник компанії.

Загальний призовий фонд від національної мережі MOYO та технологічних партнерів турніру – 150 тисяч гривень. Розподілять його між гравцями першої вісімки команд турніру. 

Головні призи MOYO Cyber Cup:

  • Перше місце — п’ять моніторів 27″ HP X27i
  • Друге місце — п’ять ігрових наборів HyperX;
  • Трете місце — п’ять ігрових гарнітур HyperX Cloud Alpha S Blackout;
  • Четверте місце — п’ять геймінгових наборів .

Також кожен гравець команд, які увійшли у вісімку кращих, отримає захисні окуляри 2Е Gaming Anti-blue Glasses Black-Red.

Водночас, всі учасники турніру отримають по 300 бонусних гривень на покупки в магазинах мережі або на moyo.ua. Є спеціальний приз і для найкращого гравця турніру. Той, хто матиме найкращі показники за статистикою (K/D/A) — отримає призовий набір з ігрової клавіатури HyperX Alloy Elite 2 та ігрової миші HyperX Pulsefire Haste USB.

Матчі за третє місце і гранд-фінал транслюватимуться на каналах MOYO у Twitch та Youtube.

Інформація про MOYO:

MOYO — перший національний омніканальний ритейлер техніки та електроніки в Україні, який приймає та обробляє онлайн-замовлення — цілодобово. Перший магазин мережі відкрився у 2009 році. На цю мить мережа налічує 40 модернізованих магазинів в 19 містах України. Компанія дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19. Інтернет-магазин працює в посиленому режимі.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск