Побачити справжній чорний: чим особливі OLED-ноутбуки від ASUS

Які дисплеї вважаються найпередовішими на сьогодні? Це однозначно дисплеї з технологією OLED. Саме на цю технологію зараз переходять усі провідні виробники телевізорів, комп’ютерів і смартфонів, адже в порівнянні з LCD-дисплеями вона забезпечує значно більш насичене та контрастне зображення, при цьому OLED робить пристрої більш енергоефективними та компактними. Компанія ASUS — один із піонерів впровадження OLED на ринку ноутбуків. Ось 5 причин обрати найсучасніші OLED-ноутбуки від ASUS.

1. Справжній чорний колір 

OLED-дисплей передає зображення за зовсім іншим принципом. Якщо в LCD все зображення підсвічується 50-60 світлодіодами, то в OLED всі – а це мільйони – пікселів зображення можуть самостійно світитися, і кожен із різною інтенсивністю. Тому, коли треба передати чорний колір, підсвічування просто вимкнеться, і ви побачите найтемніший чорний із усіх. До того ж, гаджет заощадить енергію. А завдяки контрасту ви зможете розгледіти багато нових деталей в улюблених фільмах. Підтвердженням «кінематографічного» рівня дисплеїв в ноутбуках ASUS OLED є сертифікація VESA DisplayHDR True Black.

2. Всі кольори – справжні

Ноутбуки ASUS OLED передають зображення зі 100% охопленням колірної гами DCI-P3. Це означає, що кольори виглядають на дисплеї більш насиченими й реалістичними. Стикалися з проблемою, коли речі, обрані в інтернеті, виявилися насправді дещо іншого відтінку? OLED-дисплеї в ноутбуках ASUS вирішують цю проблему: вони мають сертифікацію PANTONE® Validated і гарантують точність відображення кожного відтінку. Це безцінна можливість для дизайнерів, але не тільки для них. 

3. Чіткість за будь-якої яскравості

На звичайних рідкокристалічних дисплеях зі зменшенням яскравості екрана різко погіршується рівень деталізації та точність відтворення кольорів. Але зображення на ноутбуках ASUS OLED не залежить від яскравості. Тож можна вільно регулювати яскравість екрана так, щоб вона відповідала навколишньому освітленню – а ви все одно бачитимете насичені кольори.

4. Піклування про ваше здоров’я

Відомо, що під час роботи за екраном синя складова світла спричиняє дискомфорт і в майбутньому погіршує якість сну. OLED-дисплеї випромінюють на 70% менше шкідливого синього світла, що підтверджено незалежними лабораторіями TÜV Rheinland і SGS. Що важливо: на відміну від традиційної фільтрації синього світла, відбувається незначний зсув спектру до менш шкідливої довжини хвилі, тому якість відтворення кольорів не погіршиться. Це дуже важливо, якщо ваша дитина користується ноутбуком: найбільшої шкоди синє світло завдає сами дитячому зору у процесі розвитку.

5. Плавність відображення

Дисплеї OLED в ноутбуках ASUS мають найшвидший відгук серед будь-яких дисплеїв для ноутбуків. Це забезпечує неймовірну плавність відтворення динамічних сцен, низькі затримки під час ігор і показ тонких деталей, як-от прокручування тексту без розмиття.

Моделі ноутбуків ASUS OLED

Серед OLED-ноутбуків від ASUS є моделі для користувачів із дуже різними потребами – від потужних пристроїв для розробників мультимедійного контенту до ультратонких і надзвичайно легких моделей для сучасного мобільного життя. А потреба бачити чітке та реалістичне зображення є в нас усіх, і кожна модель її задовольняє.

ZenBook Pro Duo 15 OLED

Ноутбук ZenBook Pro Duo 15 OLED має два сенсорні 4К-екрани та допомагає зручно вирішувати специфічні задачі розробників і дизайнерів. Цей пристрій потужний усередині й елегантний зовні. Корпус ноутбука виготовлений із високотехнологічного й легкого магній-алюмінієвого сплаву з обробкою небесно-блакитного кольору. Його дизайн виконаний у футуристичному стилі та не схожий на жоден інший. Це особливий ноутбук для творчих людей.

ZenBook Flip 13 OLED

Ноутбук-трансформер ZenBook Flip 13 OLED – це універсальний пристрій, виконаний у компактному корпусі, який завдяки спеціальному шарніру може розкриватися на 360°. Тобто у вас одночасно є і ноутбук, і планшет. При цьому, пристрій має повноцінний комплект роз’ємів. Він підтримує стилус ASUS Pen, тож ідеально підходить для творчої роботи. Крім того, він оснащений технологією ефективного шумозаглушення, тож ваші Zoom-конференції стануть більш комфортними для всіх учасників.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск