ЕКТА і «Дія» допоможуть оформити страховий поліс для виїзду за кордон в кілька кліків

Страхова компанія ЕКТА – перша компанія non-life страхування в Україні, яка впровадила у свої бізнес-процеси застосунок «Дія». Для покупки страхового полісу раніше клієнтам доводилося надавати особисто копії документів або надсилати їх поштою. На сьогодні ця процедура значно спрощена та комфортна для клієнтів завдяки єдиному у світі застосунку «Дія», в якому цифровий паспорт офіційно нарівні з паперовим.

У компанії ЕКТА з 11 травня вже діють ці нововведення при оформленні туристичного страхового полісу. Відтепер турист, перед поїздкою за кордон, легко зможе зайти у месенджери Viber або Telegram та всього в кілька кліків оформити страховий поліс. Основна мета – зробити процес страхування починаючи від оформлення договору до отримання виплати — зручним, простим і без зайвих паперів. Оформити договір та пройти процедуру ідентифікації тепер можна швидко та просто через застосунок «Дія». 

Як страхувальнику це зробити? 

  • для оформлення страхового полісу онлайн потрібно перейти у чат-бот ЕКТА у застосунку Viber або Telegram та обрати територію покриття та період поїздки;
  • для передачі копії своїх паспортних даних для договору страхування клієнту потрібно обрати відповідний пункт меню, натиснувши «Надіслати через Дію», та підтвердити запит у застосунку «Дія».

Налагодження співпраці страхової компанії ЕКТА з «Дією» допоможе вдосконалити процес врегулювання та отримання страхової виплати, яку компанія планує здійснювати дистанційно за лічені хвилини. Підвищенню якості обслуговування клієнтів сприятиме розроблена командою компанії ЕКТА технологічна CRM-система, завдяки якій всі процеси автоматизовані. Також, ЕКТА однією з перших в Європі створила нові канали комунікації та налагодила онлайн-підтримку клієнтів, які перебувають за кордоном у популярних месенджерах: Viber, WhatsApp і Telegram.

«Дія» — це новий рівень взаємодії держави та громадян. Все дуже зручно, в одному місці та завжди під рукою. 

На порталі можна отримати онлайн майже 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 9 своїх цифрових документів та 12 послуг. Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО). Особливої уваги заслуговує революційна технологія «Дія.Підпис» — найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск