Отримати консультацію в Apple Support відтепер можна українською

571

Офіційна служба підтримки Apple в Україні додала українську мову — з 28 червня отримати консультацію з технічних або інших питань можна українською. Раніше користувачів з України обслуговували російською або англійською мовою. На це звернуло увагу видання ITC.ua.

Зображення: AIN.UA
  • Аби отримати консультацію або допомогу у вирішенні технічних питань, необхідно надіслати онлайн-запит, попередньо обравши з переліку суть звернення.
  • Після — з користувачем зв’яжеться спеціаліст Apple Support. Дзвінки надходять з європейського офісу компанії, що знаходиться в Ірландії. На запитання AIN.UA про розташування україномовної служби підтримки Apple спеціаліст відповів, що вона — в Європі, без уточнення де саме.
  • Нагадаємо, що у березні 2021 року на основному сайті Apple з’явився український розділ apple.com/ua. Тоді основна частина контенту була англійською, тепер — вся інформація представлена українською.
  • Навесні 2020 року компанія зареєструвала в Україні юридичну особу та почала набирати команду в київський офіс. Зараз відкриті дві вакансії — Country Field Staff Manager та Field Staff Supervisor.

Чому це цікаво: усі ці кроки Apple свідчать про те, що компанія найближчим часом може вийти на український ринок та відкрити тут офіційне представництво.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск