«А-Банк» презентував програму підтримки дитячого футболу в мобільному додатку ABank24, в партнерстві з «Динамо-Київ»

3

6 липня «А-Банк» презентував програму підтримки дитячого футболу в мобільному додатку ABank24, в партнерстві з ФК «Динамо-Київ», а зокрема ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського. Тепер кожен клієнт «А-Банку» може зробити свій внесок у розвиток спорту в Україні, підтримати талановитих хлопчаків, які хочуть і можуть стати професіоналами та прославлять Україну на професійному рівні.

Щоб підключитись до програми підтримки дитячого футболу, всім бажаючим потрібно в мобільному додатку ABank24 перейти в меню «Кешбек» та активувати функцію «Дитячий футбол».

Після підключення програми підтримки дитячого футболу «А-Банк» буде щомісяця передавати весь накопичений клієнтами кешбек ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. В будь-який момент клієнт зможе увімкнути або вимкнути відрахування, а протягом місяця — вивести кешбек на свою картку. 

«Мета «Динамо» це не тільки перемоги першої команди, але й соціальна місія. Ми послідовно розвиваємо дитячий футбол, прекрасно усвідомлюючи, що багато хто з наших юних футболістів ніколи не стануть професіоналами. Освіта і здоровий спосіб життя молоді — це майбутнє України. І наш клуб щодня працює в цьому напрямку. Ми дуже раді, що в особі «А-Банку» отримали партнера в розвитку дитячого футболу. Разом ми будемо покращувати умови для вдосконалення наших дітей, як на футбольному полі, так і за його межами», — Олександр Іщенко- Директор ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

«»А-Банк» є банком, який активно підтримує розвиток спорту в Україні, саме тому ми запустили програму підтримки дитячого футболу в технологічний спосіб — у мобільному додатку ABank24. Зібрані кошти будуть використовуватись на потреби ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського», — каже Юрій Кандауров, Голова Правління «А-Банку».

Щомісяця «А-Банк» в партнерстві з ФК «Динамо-Київ» буде розповідати про результати збору коштів на своїх офіційних сайтах.

Про «А-Банк»:

«А-Банк» представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета банку — надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України — 232 відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту. Стежте за новинами «А-Банку» на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

Про «Динамо» Київ

Футбольний клуб «Динамо» Київ є визнаним у світі лідером українського футболу. Команда має унікальну історію перемог та футбольних рекордів, багато з яких вже нікому не вдасться перевершити. Київське «Динамо» — єдина команда на пострадянському просторі, яка завжди боролася за найвищі нагороди і ніколи не втрачала свого місця в еліті. Сьогодні «Динамо» виступає одразу у трьох турнірах, за підсумками яких має нагоду вже навесні вчергове поповнити колекцію своїх титулів та трофеїв. Вихованці «Динамо» тричі ставали володарями «Золотого м’яча» найкращому футболісту Європи. Футболісти «Динамо» завжди були і є сьогодні основою національної збірної України. І головні перемоги у «Динамо» ще попереду.

Про ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського

Дитяча школа київського «Динамо» імені Валерія Лобановського має велику історію та славетні традиції. Під керівництвом досвідчених тренерів у дитячій спортивній школі отримували футбольну освіту цілі покоління гравців видатного клубу. На десятиліття затвердили в радянському футболі «епоху київського «Динамо» Володимир Мунтян, Олег Блохін, Олексій Михайличенко. А коли український футбол почав свою нову історію, естафету підхопили Олександр Шовковський, Сергій Федоров та Андрій Шевченко.

Зараз ДЮФШ «Динамо» це надсучасний тренувальний комплекс на Нивках, який став невід’ємною частиною загальної клубної інфраструктури. Це 3500 квадратних метрів дитячої футбольної мрії — якісні тренувальні поля, басейни, тренажерний зал, комфортабельні кімнати для відпочинку і т.д.

Оставить комментарий

Комментарии | 3

Поиск