«ПриватБанк» запустив цілодобову купівлю валюти у ФОП. І вже отримав понад 1000 заявок

1624
2

З 1 липня найбільший банк країни «ПриватБанк» перейшов на новий режим купівлі валюти у ФОП. Відтепер сесія відбуватиметься практично цілодобово. Продати валюту банку можна через «Приват24 Бізнес». Менш ніж за тиждень з моменту запуску послуги нею вже скористалися понад 1000 підприємців.

Цілодобовий режим покупки валюти в «ПриватБанку» зручний насамперед для тих ФОП, які займаються фрілансом і отримують оплату за послуги у валюті. Саме ця категорія клієнтів переважає серед заявок на продаж валюти банку.

Що змінилося

До першого липня умови роботи торговельної сесії для ФОП та юридичних осіб були іншими: купівля/продаж/конвертація валют через «ПриватБанк» були доступні лише з 10:00 до 13:00. Здійснити обмінну операцію можна було в межах залишку на рахунку за комерційним курсом «ПриватБанку», за курсом міжбанку або за курсом НБУ з комісією.

Починаючи з 1 липня 2021 року сесії купівлі валюті у ФОП було продовжено. Відтепер вони відбуваються майже цілодобово з невеликими перервами. Так, продаж валюти банку доступний з 15:00 до 23:29 і з 00:20 до 09:00. В рамках однієї операції можна здійснити продаж суми до $20 000 або 20 000 за комерційним курсом банку.

З моменту запуску цілодобової купівлі валюти, «ПриватБанк» отримав від ФОП вже тисячу заявок. Це свідчить про велику затребуваність та своєчасність даної послуги. 

Купівля валюти у банку проходитиме без змін в рамках стандартної торговельної сесії з 10:00 до 13:00.

Нагадаємо, для ФОП, які працюють у сфері IT, «ПриватБанк» пропонує спеціальний тарифний пакет — IT Expert. Пропозиція розроблена індивідуально під потреби IT-компаній та спеціалістів, та відповідає всім їхнім потребам для комфортної роботи та життя. 

Основні переваги тарифу IT Expert:

  • Безкоштовне відкриття рахунку.
  • Безкоштовні платежі в бюджет (наприклад, сплата податків та зборів).
  • Безкоштовне оформлення платинової картки.
  • Зарахування валютних надходжень день в день.
  • Автоматичний продаж валюти.
  • Цілодобова підтримка та інше.

Оформити тариф або перейти на IT Expert з іншого тарифу «ПриватБанку» можна за посиланням.

ФОП також можуть отримати в «ПриватБанку» консультацію щодо ЗЕД. Консультації надаються: 

  • за безкоштовним номером 3700 ➝ кнопка «2» (обслуговування юридичних осіб і приватних підприємців) ➝ кнопка «1» (консультація щодо ЗЕД); 
  • за номером +38 (073) 900 00 10 (вартість дзвінків згідно з тарифами мобільного оператора);
  • або в чаті «Допомога Онлайн».
Оставить комментарий

Комментарии | 2

Поиск