Сонячний Кіпр, або робочі будні в Newxel. Бенефіти IT компаній в сучасних реаліях

735

Newxel — це компанія, яка в першу чергу орієнтована на людей. Вже багато років поспіль Newxel допомагає компаніям з усього світу відкривати свої R&D центри в Україні, наймати висококваліфікованих спеціалістів, що здатні вивести продукт на новий рівень.

Newxel формує умови, де кожен спеціаліст втілює свої ідеї в життя, де культура та цінності відповідають очікуванням, де кожного дня щиро «гориш» душею і створюєш інноваційний продукт, що змінює сучасність. 

Вже давно не новина, що практично всі IT-компанії на ринку України пропонують бонуси та «плюшки» своїм співробітникам та консультантам. Звичайно, у різних компаніях різні пакети бенефітів. В одних все обмежується чаєм з печивом, а в інших список виявляється дуже довгим і містить в собі: гнучкий графік, можливість працювати віддалено, вивчення англійської, страхування, корпоративи.

Сьогодні, ми хочемо поділитись з вами реальним кейсом та досвідом однієї зі швидкозростаючих IT outstaffing-компаній — Newxel, і розповісти історію про те, як компанія запровадила нову ініціативу робочого тижня на сонячному Кіпрі — Work & Relax in Cyprus. 

Як з’явилась ідея запуску бенефіту робочого тижня на Кіпрі? 

Інколи, кожному з нас, просто необхідно змінити картинку і перезавантажитись. І це, як ніколи, актуально в часи карантину, коли подорожі стали менш доступними. Саме тому, Newxel вирішили запустити ініціативу робочого тижня на сонячному Кіпрі та надати можливість командам перемикнутися, зарядитись енергією, провести час з колегами та наповнитись новими ідеями. 

Компанія покриває переліт, проживання на віллі, страхування, трансфер і Covid-тести. Кожну неділю, команда з 6 людей з Newxel, відправляються на один з найбільших островів Середземномор’я. У самому серці Пафосу, Newxel облаштували комфортний офіс для команд, але багатьом зручніше працювати на віллі, біля басейну, чи на терасі резиденції. 

«Ми позиціонуємо себе як компанія, яка завжди швидко адаптується до змін та швидко приймає рішення. З самого початку існування компанії, ми неодноразово переглядали систему мотивації співробітників, постійно вдосконалювали та поліпшували її».

 Сьогодні, наш стандартний пакет бенефітів включає в себе:

• преміальну медичну страховку, зі 100% покриттям (без франшизи);

• гнучку політику відпусток: 20 робочих днів;

• лікарняні дні;

• гнучкий розпорядок дня та можливість працювати віддалено;

• щорічні перегляди компенсацій;

• івенти і тімбілдінги;

• подарунки на річниці, Дні Народження і різні свята;

• тренінги та курси;

• уроки англійської;

• ведення ФОП.

Окремо хочу виділити нашу нову ініціативу, що стартувала цього літа — робочий тиждень на Кіпрі. Це дійсно крутий бенефіт, що дає можливість перезарядитися. 

Головна цінність нашої компанії — це люди. Ми завжди піклуємось, прислухаємося до потреб і побажань наших спеціалістів та вдосконалюємо HR-політику. Наприклад зараз, ми впроваджуємо нові класні бенефіти, які зовсім скоро, будуть доступні у рамках стандартного пакету Newxel. Трошки розкрию секрет. Одними з таких бенефітів стане тренажерний зал, спортивні змагання, та ще багато чого цікавого», — Влада, Head of HR at Newxel.

Вихідні, зазвичай, проходять яскраво та насичено, адже на Кіпрі стільки мальовничих місць, які варто побачити кожному: скала Афродіти, національний парк Каво Греко, затонулий корабель Edro III, водоспади та печери, неймовірні пляжі та колоритні ресторани. 

Але це ще не все. Newxel запустили конкурс серед команд на найкраще фото з Кіпру! Переможці отримають тревел-призи: валізу, портативні колонки чи зручні подушки для подорожей. Все що потрібно зробити — запостити яскраве фото з брендованою продукцією компанії у соціальні мережі Facebook чи Instagram та додати хештег #NewxelCyprusLife. 

«Вже минуло майже 2 місяці з першого заїзду. І ми не можемо натішитись фотографіями, що надсилають наші хлопці та дівчата у спільний чат. Це неймовірно! Фідбек та заряд, що ми отримуємо після подорожі на Кіпр надихає на нові звершення. To be continued, guys!».

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск