Хочете безкоштовну піцу? Fairo дарує 300 грн за відкриття бізнес-рахунку

2

Банківський і податковий застосунок для фізичних осіб підприємців Fairo запустив бонусну програму та дарує 300 гривень кожному новому користувачеві, який відкриє бізнес-рахунок. 

Щоб отримати вітальний бонус, необхідно завантажити застосунок, зареєструватися та відкрити бізнес-рахунок. Бонусні кошти можна використовувати не тільки в середині додатку, а й вивести на особистий рахунок і розплачуватись за приємні чи корисні дрібнички. Наприклад, квитки в кіно чи похід в музей, новий килимок для заняття спортом чи лекція для самовдосконалення, піца з друзями чи романтичний пікнік на березі Дніпра. 

«Ми знаємо, що приватні підприємці дуже багато працюють: крім пошуку клієнтів та виконання замовлень, їм потрібно також займатися бухгалтерією, вести документообіг. Ми хотіли заохотити їх та показати, що рахунки й податки можуть бути в задоволення. Тому Fairo запустив бонусну програму, в рамках якої кожен користувач може отримати 300 гривень на свій Fairo рахунок. Також ми запускаємо реферальну програму, за допомогою якої користувачі зароблятимуть 100 гривень за кожного нового користувача, який зареєструється за їхнім запрошенням та відкриє бізнес-рахунок у додатку», — коментує Олена Хлонь, СЕО Fairo в Україні.

Як це працює?

Процес реєстрації та відкриття бізнес-рахунку займає кілька хвилин. Останнє можна зробити дуже просто: необхідно підтвердити номер телефону та email, увійти в систему за допомогою ID-паспорту, ввести дані ІПН, пройти відеоверифікацію та завантажити електронний підпис. Після цього кожен новий користувач отримає на свій бізнес-рахунок 300 бонусних гривень.

ФОП третьої групи можуть отримувати гроші безпосередньо на свій бізнес-рахунок у Fairo, а всі податки будуть розраховуватися автоматично. Тому ви завжди будете знати, скільки грошей необхідно залишити на бізнес-рахунку задля розрахування з податковою, а скільки можна перевести на особистий рахунок і витратити на власні потреби. Також у Fairo ви можете створити звіти з єдиного податку та ЄСВ у три кроки і сплатити податки в один клік. Виставляйте і надсилайте рахунки-фактури та контролюйте всі ваші фінанси в одному додатку. 

Про Fairo:

Сервіс Fairo, створений за підтримки Raiffeisen Bank International і розроблений Creative Dock Austria, – це новий універсальний банківський і податковий мобільний застосунок для приватних підприємців, власників малого та середнього бізнесу, який дозволяє вести і контролювати бізнес-операції на ходу. Fairo — єдиний застосунок на ринку України, який поєднує банківські та небанківські послуги: від подачі податкових звітів до сплати податків та рахунків. Більше інформації можна знайти за посиланням.

АТ «Райффайзен Банк Аваль», який є ексклюзивним банківським партнером Fairo в Україні, зареєстровано 27 березня 1992 року, з жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ).

Станом на 31 березня 2021 року Група Райффайзен володіє 68,26% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,6 млн клієнтам «Райффайзен Банку Аваль» через загальнонаціональну мережу із 393 відділення по всій Україні на кінець березня цього року.

Оставить комментарий

Комментарии | 2

Поиск