Компанія Lohika працюватиме в Україні під брендом Capgemini Engineering і планує розширення інженерної команди

915

Lohika, що входить до складу Capgemini з моменту придбання Altran у 2020 році, невдовзі почне працювати під брендом Capgemini Engineering та продовжить активно розвиватися на ринку України.

Capgemini, світовий лідер у сфері надання технологічних сервісів компаніям з метою трансформації та управління бізнесом, планує значно розширити свою діяльність в Україні, спираючись на 20-річний досвід роботи Lohika. Українська компанія буде частиною загального бренду Capgemini Engineering. 

Lohika – одна з 50 найбільших ІТ-компаній в Україні. Загалом в Lohika працюють понад 1200 інженерів, а офіси компанії представлені у Києві, Львові, Одесі та Рівному. Наразі у компанії відкрито близько 300 позицій у проектах і передбачається, що їх кількість продовжить зростати протягом найближчих місяців.

Команди Lohika в Україні зараз працюють над проєктами для провідних технологічних компаній по всьому світу. Загалом портфель компанії в Україні нараховує близько 250 проєктів для більш ніж 80 клієнтів.

Як частина групи Capgemini, інженери Lohika мають доступ до глобальних корпоративних програм та ініціатив Capgeminі, як-от освітня платформа, а також до великих проєктів для світових технологічних та промислових гігантів.

До слова, компанія Capgemini Engineering об’єднує під одним брендом унікальний набір сильних сторін з усієї групи Capgemini: провідні світові інженерні та R&D послуги компанії Altran, що була придбана групою у 2020 році, та експертизу у сферах виробництва та діджиталізації Capgemini. Маючи широкі галузеві знання та найновіші технології в області цифрового та програмного забезпечення, Capgemini Engineering працює на зближення фізичного та цифрового світів. Разом з можливостями решти групи це допомагає клієнтам прискорити свій шлях до intelligent industry. Команда Capgemini Engineering – це понад 52 000 інженерів та науковців у більш ніж 30 країнах, які працюють над проєктами у космічній та аеро-індустріях, автомобілебудуванні, телекомунікаціях, енергетиці, lifesciences, логістиці, обороні, сферах виробництва та споживання, програмного забезпечення та мережі інтернет.
Capgemini Engineering є невід’ємною частиною групи Capgemini. У своїй роботі група керується принципами, що за допомогою технологій допомагають максимально розкрити людський потенціал, досягти інклюзивності та сталого майбутнього. Це відповідальна та багатокультурна організація з командою 290 000 працівників у 50 країнах. Завдяки сильній 50-річній спадщині та глибокому галузевому досвіду, група співпрацює з клієнтами над розвитком їхніх бізнесів у найрізноманітніших напрямках – від стратегії та дизайну до проєктів на базі хмарних технологій, big data, AI та інше. У 2020 році група отримала дохід у 16 ​​мільярдів євро.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск