Plarium запускає Mech Arena: Robot Showdown на iOS і Android

1

Тель-Авів, Ізраїль – 12 серпня, 2021Plarium Global Ltd., розробник і видавець мобільних і PC-ігор з глобальною аудиторією в 390 мільйонів гравців, анонсує світовий старт Mech Arena: Robot Showdown на iOS і Android. Mech Arena — це мобільний мережевий шутер про битви бойових роботів 5 на 5, в якому кожен геймер знайде щось для себе. Гра пропонує зануритися в захоплюючі змагальні бої, де гравцям доведеться відточувати свої навички пілотування мехів – і все це відбувається в яскравих і деталізованих 3D-декораціях.

Mech Arena: Robot Showdown стартує з десятками видів зброї та бойових роботів на вибір гравця. Можливості кожного можна налаштовувати під себе, підбираючи унікальну комбінацію для все нових і нових випробувань. Гравці можуть збиратися в команди й допомагати один одному в блискавичних матчах на захоплення точок або жорстоких дезматч-битвах на 23 ігрових картах. А завдяки миттєвому пошуку матчу та моментальному воскресінню їм ніколи не буде потрібно спостерігати за грою зі сторони.

«Mech Arena: Robot Showdown була задумана як мобільний шутер, доступний для гравців з будь-яким рівнем навичок. В неї можна просто зайти і відразу почати грати. Любителі шутерів, які хочуть зіграти кілька швидких раундів, легко потраплять до виру подій. Вони отримають яскраві емоції від боїв на безлічі карт та скористаються широким арсеналом збої для кастомізації роботів. При цьому в них не буде необхідності присвячувати час серйозній змагальній грі проти більш досвідчених гравців», — коментує Авірам Стейнхарт, CEO Plarium.

Особливості Mech Arena: Robot Showdown:

  • Бойові роботи для кожного. Mech Arena виходить з 15 видами мехів, у кожного з яких свої параметри, особливі здібності, два слоти для зброї, а також унікальний баланс швидкості, вогневої міці та броні. Завдяки цьому в Mech Arena є сотні різних стратегій і стилів гри.
  • Чотири змагальних режими гри. Гравці можуть вибрати один з чотирьох змагальних режимів гри, розподілених на «Турніри» і «Швидку гру». Серед них: «Дезматч» 5 на 5 і 2 на 2, «Захоплення точки» 5 на 5, а також режими гри, які можна налаштувати самостійно.
  • 39 видів зброї, які можна прокачувати. Міномети, рейлгани, стазисні промені, самонавідні ракети – Mech Arena стартує з 39 видами озброєння, яке можна налаштувати під себе. У кожного є свої сильні та слабкі сторони, які потрібно враховувати залежно від карти, на якій ви граєте.
  • 23 унікальні карти. Від пісків «Райського палацу» та неонових вулиць «Забороненого міста», до замерзлих льодовиків і навіть відкритого космосу – карти Mech Arena розраховані як на короткі трихвилинні матчі, так і на більш тривалі тактичні ігри.

«Проєкт розроблявся за участю Plarium Ukraine з офісами у Харкові, Львові та Одесі. Ми зіткнулися з незліченними викликами у сферах гейм-дизайну, архітектури, матчмейкингу, інфраструктури серверів. Дякую команді Action Games і всім співробітникам Plarium, які супроводжували нас на цьому нелегкому шляху. І це тільки початок, попереду – розроблення нових фіч, створення контенту та розвиток нашого ігрового ком’юніті», — ділиться Дмитро Гриценко, Head of Product в Plarium Ukraine.

Mech Arena: Robot Showdown вже доступна гравцям у всьому світі та підтримує англійську, спрощену та традиційну китайську, французьку, німецьку, італійську, японську, корейську, португальську (бразильську), російську, іспанську та турецьку мови. Українська локалізація буде додана після релізу. Гру можна завантажити в App Store і Google Play.

Про компанію Plarium

Plarium Global Ltd. спеціалізується на створенні кращих мобільних і PC-ігор для аудиторії з 390 мільйонів хардкорних і казуальних гравців у всьому світі. Портфоліо компанії складається з більш ніж 20 ігор різноманітних жанрів – від хардкорних RPG до казуальних квестів. Серед них такі визнані ігри, як RAID: Shadow Legends, Vikings: War of Clans, Lost Island: Blast Adventure, а також серія Stormfall. App Store і Google Play постійно «фічерять» наші ігри, а Facebook двічі визнавав нас одним з найкращих хардкорних розробників на платформі. У Plarium понад 1600 фахівців, які працюють у штаб-квартирі компанії, а також у восьми офісах в Європі та Сполучених Штатах – серед них і офіс у Харкові. Ігри доступні на iOS, Android і PC. Крім того, в них можна пограти через сервіс Plarium Play – наш оптимізований лончер для гравців на PC і Mac. Plarium — це дочірня компанія, яка повністю належить Aristocrat Leisure Limited (код ASX: ALL). Ви можете знайти більше інформації на сайті компанії.

Оставить комментарий

Комментарии | 1

Поиск