Sense запропонував першу в Україні картку з нескінченним пільговим періодом — Caméléon

1354

Картка доступна з серпневим оновленням додатку Sense SuperApp. Головна «фішка» — у Caméléon нескінченний пільговий період, кешбек і навіть можливість заробити.

Caméléon — найкоротший список умов і найдовший, нескінченний грейс-період. На відміну від інших карток, на покупки карткою Caméléon за рахунок кредитних коштів ставка завжди 0,01% річних. Картка з нескінченним пільговим періодом буде доступна всім з 16 вересня. Нові клієнти банку можуть отримати її уже зараз. Щоб користуватися карткою, потрібно лише вносити щомісячний мінімальний платіж — 10% від суми кредиту. Термін кредитування — 12 місяців з можливістю пролонгації. З картки можна зняти й готівку, але тут відсоткова ставка буде вже вищою: 37% річних плюс 4% комісії від суми зняття (не менше ніж 20 грн).

Картка має кешбек у програмі лояльності: власникам картки Caméléon доступний додатковий кешбек 0,5% за покупки через Apple/Google Pay. А ще можливість заробити: 5,5% річних на залишок особистих коштів нараховуються клієнтові щомісяця за те, що на його рахунку залишаються особисті кошти. Нескінченно крутий бонус — 1% кешбеку за поповнення картки в Sense з будь-якої картки іншого банку. 

Caméléon — це картка-гібрид, тому вона об’єднує в собі переваги й дебетової, й кредитної картки. Основні бонуси:

  • Безкоштовне зняття до 30 000 гривень особистих коштів на місяць у будь-якому банку світу.
  • Нульова комісія за перекази з картки на картку в Sense або через IBAN, тобто за реквізитами. Це можуть бути картки будь-яких банків, не тільки «Альфи», крім переказу кредитних коштів.
  • Індивідуальні кредитні ліміти для абонентів «Київстар». Для абонентів національного мобільного оператора-партнера будуть запропоновані індивідуальні кредитні ліміти, які вони можуть отримати відразу під час оформлення картки Caméléon. Нові клієнти побачать свій ліміт у додатку «Мій Київстар» і можуть відразу перейти на оформлення картки в Sense. Це черговий етап співпраці двох брендів, аналогів якої на ринку не існує.
  • Підвищений кешбек максимум у 7 категоріях програми лояльності Cash’U CLUB. Банк повертає клієнтам до 10% кешбеку у вибраних категоріях. На картку можна вивести до 5000 гривень на місяць. А також акції та розіграші призів від партнерів банку.

Завантажити Sense SuperApp можна в App Store, Google Play або HUAWEI AppGallery.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск