Щасливі години у Fairo: обмінюйте валюту за найвигіднішим курсом

Податковий і банківський застосунок для ФОП 3-ї групи Fairo запустив щасливі години: кожен користувач може обміняти долари та євро на українську гривню за найкращими тарифами на ринку. Конвертувати валюту за вигідним внутрішньобанківським курсом можна два дні на тиждень протягом двох годин: у понеділок та середу з 12:00 до 14:00. Застосунок повідомлятиме користувачам про щасливі години сповіщеннями. 

Разом із щасливими годинами Fairo також запустив можливість цілодобового обміну валюти. Відтепер користувачі сервісу зможуть обмінювати долар та євро у будь-який зручний час без необхідності чекати відкриття внутрішньобанківського сервісу з продажу валюти. 

«Приватні підприємці часто працюють з іноземними замовниками. Тому ми хотіли, аби у них був доступ до найякісніших інструментів роботи з валютами. Мета щасливих годин від Fairo — забезпечити підприємця найвигіднішим курсом на ринку. Так він отримає відчутну фінансову вигоду, конвертуючи свої надходження у гривню. Fairo пропонує послуги з обміну валют цілодобово, 365 днів на рік. Відтепер приватні підприємці будуть більш гнучкі й зможуть вирішувати фінансові питання незалежно від розпорядку фінансових  установ», — коментує Олена Хлонь, СЕО Fairo в Україні.

Як обміняти валюту у Fairo?

Зареєстровані користувачі з валютним та гривневим рахунками зможуть продавати долари та євро. ФОП-3 знадобиться лише 10 хвилин, аби відкрити рахунок зі свого телефону. Потім користувач зможе отримувати гроші від клієнтів на бізнес-рахунок Fairo у євро чи доларах і конвертувати необхідну кількість валюти у гривню, користуючись найкращими курсами обміну на ринку двічі на тиждень.

Валюту, що заходить на рахунок, Fairo автоматично порахує за актуальним курсом і додасть до бухгалтерського обліку. При цьому продати долари або євро можна будь-коли. 

Про Fairo:

Сервіс Fairo, створений за підтримки Raiffeisen Bank International і розроблений Creative Dock Austria, – це новий універсальний банківський і податковий мобільний застосунок для приватних підприємців, власників малого та середнього бізнесу, який дозволяє вести і контролювати бізнес-операції на ходу. Fairo — єдиний застосунок на ринку України, який поєднує банківські та небанківські послуги: від подачі податкових звітів до сплати податків та рахунків. Більше інформації можна знайти — за посиланням. 

АТ «Райффайзен Банк Аваль», який є ексклюзивним банківським партнером Fairo в Україні, зареєстровано 27 березня 1992 року, з жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ).

Станом на 31 березня 2021 року Група Райффайзен володіє 68,26% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,6 млн клієнтам «Райффайзен Банку Аваль» через загальнонаціональну мережу із 393 відділення по всій Україні на кінець березня цього року.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск