Стати кращим IT-директором за 1 місяць: Lenovo дарує грант на участь у програмі для СІО

Компанія Lenovo оголосила конкурс для досвідчених ІТ-керівників. Переможець зможе виграти навчання на програмі CIO Open the Future з професійними викладачами й найкращими ІТ-директорами України. 

Потрібно впроваджувати нестандартні цифрові рішення й підходи в бізнес вже зараз? Програма CIO Open the Future всього за місяць «прокачає» знання, а ментори допоможуть впровадити інноваційні підходи в роботу ІТ-відділа з першого дня навчання. 

Для участі потрібно заповнити анкету – кінцева дата подачі заявок – 12 вересня 23:00. Переможця оголосять 14 вересня на Facebook-сторінці Lenovo Ukraine. Серед усіх заявок генеральний директор Lenovo в Україні Тарас Джамалов і CEO CIOneer Андрій Погорелий оберуть одного переможця – він отримає місце на місячній освітній програмі, а також консультації найкращих СІО України. Кандидатів порівнюватимуть за досвідом в ІТ-менеджменті й роботі з інноваційними цифровими технологіями. 

Курс стартує 16 вересня 2021 року. В рамках програми студенти вивчать понад 12 тем, серед яких архітектура, управління й фінанси в ІТ, використання сервісів Amazon і cybersecurity. Потрібно попрацювати з навичками презентації? Програма включає розвиток soft skills, які необхідні кожному менеджеру, – лекції з ораторської майстерності, роботи з власниками бізнесу й управління командами. 

CIO Open the Future – одна з найкращих освітніх програм для досвідчених ІТ-директорів. Серед викладачів курсу – чинні успішні СІО (Chief Information Officer), IT-керівники й переможці конкурсу Best CIO. Тренери мають міжнародні сертифікації CGEIT, CISM, CISA, PRINCE2, Professional SCRUM Master. 

«Сучасні бізнеси потребують інноваційних підходів і трансформації бізнес-процесів. Роль ІТ-лідера — якісне впровадження цифрових рішень, здатність оцінити ефективність новаторських підходів і підвищити конкурентність бізнесу. Саме через це ми вкладаємо ресурси в розвиток технологій, постійно покращуючи наші бізнес-пристрої, і підтримуємо освітні програми, такі як CIO Open the Future. Адже лише завзята робота над професійними навичками ІТ-директора допоможе українському бізнесу вийти на новий рівень», – сказав Тарас Джамалов, генеральний директор компанії Lenovo в Україні.

«CIOneer прагне розвитку ІТ-ринку України – для цього ми створили курс із найкращими СІО країни. Ми віримо, що професійний і конкурентний ІТ-керівник володіє не лише технічними навичками в ІТ, але й керує бізнес-процесами. В CIOneer амбітні цілі – до 2022 року ми плануємо навчити понад 100 СІО й посилити український ІТ-ринок компетентним ком’юніті», – коментує Андрій Погорелий, СЕО CIOneer.

Довідка

Про CIOneer:

CIOneer – команда кваліфікованих ІТ-директорів і бізнес-консультантів, що мають експертизу в області управління ІТ, управління проєктами, оптимізації бізнес-процесів й інфраструктури, застосунків і інформаційної безпеки, управління ризиками. В команді працюють сертифіковані професіонали CGEIT, CISM, CISA, PRINCE2, Professional SCRUM Master, переможці й фіналісти конкурсу Best CIO різних років, що мають широкий досвід у FMCG, дистрибуції, рітейлі, медіа, логістиці, енергетиці, виробництві, фінансових послугах, керуючих компаніях, некомерційних організаціях й інших областях. CIOneer також активно формує й розвиває товариство ІТ-директорів в Україні, реалізуючи програму CIO Open the Future.

Про компанію Lenovo:

Компанія Lenovo – світовий лідер у розробці та виробництві інноваційних технологічних рішень для дому та бізнесу. Lenovo – це стартова точка багатьох відкриттів для кожного.

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) – технологічна компанія з капіталізацією 50 млрд доларів США, що має представництва у 180 країнах. Lenovo входить до переліку найбільших міжнародних компаній Fortune Global 500, у якому в 2021 році посіла 159 місце і входить до 20 кращих (посівши 15 місце) компаній технологічного сектору, зазначених у списку. Утримуючи лідерські позиції протягом багатьох років, Lenovo надає всьому світу надійні, високоякісні, безпечні продукти й послуги, серед яких смартфони (в тому числі бренд Motorola), планшети, ПК (включаючи ігрову лінійку Legion та відомі бренди ThinkPad, YOGA), робочі станції, пристрої AR/VR, а також розумні рішення для дому та офісу. Рішення, розроблені Lenovo для центрів обробки даних нового покоління (ThinkSystem, ThinkAgile), створюють обчислювальні потужності та можливості, що змінюють бізнес і суспільство.

Lenovo працює над тим, щоб надихати всіх та будувати розумне майбутнє, де кожен може процвітати.

Підписуйтеся на наші сторінки в Facebook, Instagram. Інформація про компанію та продукцію також представлена на сайті Lenovo.ua.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск