Новий фінтех-стартап Sorbet залучив $15 мільйонів інвестицій. У команду шукають 40 розробників

828

В партнерстві з технічною командою Digicode, американо-ізраїльський стартап Sorbet закрив раунд фінансування в розмірі $15 мільйонів. Компанія отримала інвестиції від Group 11, що є інвестором таких фінансових компаній як Addepar, SoFi, HomeLight, TripActions, Tipalti, Sunbit, Next Insurance, and Papaya Global. Раніше, в квітні 2021 року, Sorbet отримав $6 мільйонів інвестицій від Viola Ventures, Global Founders Capital і Meron Capital.

СEO компанії Veetahl Eilat-Raichel пояснила, що протягом десятиліть оплачувана відпустка не мала реальних інновацій, перетворившись в бюрократичну статтю заробітної плати. Особливо помітним це стало в період пандемії, коли співробітники перейшли на ремоут та перестали зовсім ходити у відпустку. Місія стартапу повернути первісну цінність оплачуваної відпустки: дати співробітникам можливість використовувати вихідні для зняття стресу, підзарядки, запобігання вигоранню та підвищення продуктивності.

Застосовуючи штучний інтелект та поведінкові науки, Sorbet визначає схеми управління часом, синхронізується з календарями та аналізує поведінку, щоб створити персоналізовані плани вихідних днів для співробітників. Будь-яка перерва в роботі, навіть, якщо вона триває лише 3 години, має свої переваги. Ми віримо, що часті мікроперерви — це майбутнє оздоровлення працівників. 

В якості технічного партнера виступає українська компанія Digicode, представлена у Києві, Полтаві, Мінську, Братиславі та Даласі, яка є експертом в сфері софтвер розробки та технічного консалтингу. Завдяки 13-річному досвіду, розумінню та професійній об’єктивності, Digicode вдалося реалізувати ідею Sorbet та досягти результатів на сьогоднішніх конкурентних ринках. 

Платформа, над якою понад 2 роки активно працює команда Digicode, дозволяє працівникам конвертувати свої невикористані оплачені відпустки у готівку. Грошові кошти завантажуються на віртуальну передплачену картку, яку, завдяки партнерським стосункам з брендом, можна використовувати де завгодно: для апгрейду квитків до бізнес-класу, замовлення санаторно-курортного лікування або проходження онлайн-курсу, що безпосередньо оплачується невикористаною відпусткою. 

Sorbet буде синхронізуватися з календарями, системами HR та заробітної плати, щоб визначати звички, а потім активно пропонувати персоналізовані, попередньо затверджені 3-6-годинні «мікро-перерви», 1-4-денні «мікро-канікули» та 1+ тижневі канікули. Таким чином, компанії зможуть збільшити використання оплачуваних вихідних на цілих 15%.

Команда Digicode будує платформу, яка буде використовуватися для оптимізації самопочуття та продуктивності співробітників. В компанії немає бюрократії, нудного дрес-коду, складної ієрархії, надмірності та інших надокучливих деталей. Керівництво будує відкриту культуру, надає перспективи професійного розвитку та багато цікавих задач. Команди працюють на результат, пропагандуючи якість роботи, а не витрачений час на її виконання.

Як приєднатися до команди Sorbet?

Ми шукаємо талановитих людей, що допоможуть нам в розробці рішення, яке запропонує новий підхід до використання своєї відпустки та запобігання вигорання на роботі.

Наразі на сайті компанії багато нових можливостей для співробітництва. Шукають технічних фахівців різних рівнів підготовки. Digicode розповідає, що попереду багато планів: стартап збирається «перевернути» ринок праці, в тому числі значно підвищити продуктивність співробітників, оптимізувати використання відпусток та знизити бухгалтерські витрати.

Якщо ти хочеш стати частиною прогресивної спільноти, що надихає будувати нові проекти та допомагати у збереженні здорового life/work балансу, переходь за посиланням, знаходь опис актуальних позицій та приєднуйся до команди мрії.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск