Як агенція Red Jumpers може допомогти в пошуку клієнтів та девелоперів

846

Чи на піку зараз сфера ІТ? Навряд. Вона продовжує розвиватися семимильними кроками. Тисячі розробників прагнуть стрибнути вище, попрацювати з цікавими замовниками, відомими брендами, отримати круті кейси, підвищити свій чек. Але де в умовах високої конкуренції взяти таких клієнтів молодим гравцям ринку чи компаніям із невеликою кількістю технологій? Кому б хотілося втрачати класного клієнта тільки через те, що бракує спеціаліста, який може на себе взяти розробку GoLang, Flutter, Xamarin, Ionic чи Unity3d, якщо ваша компанія цієї технології не має? Щоб не втрачати, потрібно підсилюватися і кооперуватися з надійними партнерами, які пропонують ті технології, які не використовуєте ви. Ось можливість втримати клієнта і закрити його запит.

Чому круто бути партнером Red Jumpers

Ми агенція, яка об’єднує ІТ-компанії. Ми знаємо, як складно рости малим компаніям, шукати клієнтів та створювати кейси, коли бракує розробників і технологій. Знаємо, як не хочеться хапатися за нерентабельні проєкти, тільки б вижити. Тому ми допомагаємо кооперуватися, щоб девелопери не потрапляли на бенч, а навпаки, набиралися досвіду і приносили в компанію кейси.

Скажете, що в соцмережах і так багато груп для закриття outsourcing, outstaffing, subcontractors та інших потреб? Окей, а де гарантія, що це перевірені та надійні партнери? Ви, звісно, можете подивитися їхні кейси, почитати відгуки. Але скільки часу потрібно витратити, поки переберете і знайдете того, хто підходить? І чи можете ви бути впевнені в тому, що задачу виконають не тільки якісно, а ще й із дотриманням дедлайну? До того ж у групах із пошуку розробників надзвичайно висока конкуренція, багато пропозицій, серед яких може загубитися та, що цікава вам.

Ми напрацювали мережу надійних партнерів із понад 700 компаній, яка постійно зростає. Кожного партнера ми ресьорчимо й перевіряємо його репутацію на незалежних сайтах і за системою рейтингів. Ще на старті ми знайомимося особисто з СЕО компанії, будуємо довірливі стосунки С-рівня. Тому будьте певні, що працюватимете з сильними партнерами, які дадуть вам рости професійно.

За кожним партнером закріплений персональний менеджер, який пропонує проєкти за індивідуальними потребами саме вашої компанії. Ми багато спілкуємося персонально, розуміємо запити й потреби наших партнерів та об’єднуємо їх із тими фахівцями, які можуть закрити прогалини.

Для чого нам це?

Щоб зростити в Україні сильні конкурентоспроможні ІТ-компанії європейського рівня. Щоб підсилити маленькі ІТ-компанії і дати їм поштовх для розвитку та росту. Шукати розробників в Індії вже стало мейнстрімом. Але в Україні є достатньо класних спеціалістів! Упевнені, що ефективному розвитку ІТ-сфери України посприяє партнерство, засноване на людських стосунках, довірі та повазі. Конкуренція має бути здоровою.

Чому руді білки?

Ми асоціюємо себе зі швидкою та прудкою бейсбольною командою. Командою білочок. Чому білочок? Вони такі ж милі, мегаенергійні, працьовиті, як ми. Але водночас іноді трохи крейзі. Ми біжимо до перемоги, ловимо і відбиваємо горіхи. Тільки коли біжиш і рухаєшся, можеш досягти результату. Але до перемоги приводить команда, а не один гравець. Тут важливий кожен. Команда не переможе без злагодженої роботи, розуміння одне одного й довіри. І за грою цієї ІТ-тіми споглядає цілий стадіон.

Ми як тренер, який забезпечує командну гру молодих ІТ-компаній. Командна гра дозволяє розвиватися, учитися новому, заробляти більше, швидко позбавлятися бенчі та досягати цілей.

Що ви отримаєте від співпраці з Red Jumpers?

Переваги роботи з Red Jumpers:

  • Ваші продажі зростають. Відмовляєтеся від клієнтів і втрачаєте гроші, бо замовник має запит, для виконання якого вам бракує відповідних технологій? Клієнт хоче інтерактивний сайт зі зручним інтернет-магазином, а вам бракує на це компетенцій? Red Jumpers допоможе добирати релевантну команду, яка буде закривати всі задачі, що ставить замовник. Ми розподіляємо девелоперів за експертизою та технологічним стеком, щоб віддавати в роботу ті задачі, які підходять вашим спеціалістам.
  • Делегуєте задачі вигідно. Наприклад, до вас приходить замовник із запитом не тільки на написання сайту, але й на розробку мобільного застосунку чи онлайн-магазину. А у вас немає такого девелопера. Тоді ви можете віддати задачу компанії-партнеру. У чому вигода? Ви отримуєте відсоток за передачу ліда партнеру й заробляєте без зусиль. Натомість не втрачаєте і не передаєте клієнта, і за наступною задачею він повернеться до вас. В очах свого замовника ви клієнтоорієнтовані, і він порадить вас своїм знайомим, адже ви готові закрити будь-які задачі.
  • Ви працюєте тільки з надійними девелоперами. Ми спілкуємося на С-рівні з топ-менеджерами компаній. І перевіряємо партнерів на незалежних ресурсах Clutch або Good Firms та за власною системою рейтингів. І якщо підрядник свідомо виконує роботу недобросовісно і порушує домовленості із замовником, ми припиняємо співпрацю, щоб гарантувати надійність партнерам. Передусім ми рекомендуємо до співпраці тих партнерів, які добре себе зарекомендували.
  • Ви розширюєте спектр сервісів. Не працюєте з Machine Learning, розробляєте додатки тільки на Android, але не працюєте з iOS чи не маєте ще якоїсь іншої технології? Ми знайдемо розробника на бенчі з іншої компанії. Це допоможе легко замінити розробника, який випав із процесу, не ставити проєкт на паузу та не зривати дедлайн. Так само ваш розробник на бенчі може попрацювати з партнерами на іншому проєкті. 
  • Вступаєте у стратегію win-win. Ми розробляємо індивідуальну пропозицію під вашу компанію. Ви працюєте на комфортних умовах — отримуєте клієнтів зі своєї ніші і під особистий запит. Працюєте з персональним менеджером, щоб у виграші залишилися всі сторони.
  • Швидко та безкоштовно стартуєте без прихованих платежів. Співпраця з нами для вас безкоштовна. Ваш рейт ніяк не змінюється. Коли менеджери Red Jumpers домовляються з замовником про ціну, вона вже включає вартість і вашої, і нашої роботи. 

Як усе відбувається?

  • Ви залишаєте заявку про те, що хочете стати партнером Red Jumpers.
  • Ми зідзвонюємося з СЕО вашої компанії й обговорюємо ваші сильні та слабкі сторони, аби розуміти, із якими проєктами ви хочете і можете працювати, яких технологій вам бракує, а які потреби можете закрити партнерам. Знайомимося з вашими кейсами та референсами з платформ Clutch та GoodFirms — так дізнаємося про ваші попередні успіхи в роботі з різними замовниками.
  • Переводимо вас у телеграм-бота, де ви відстежуєте наші пропозиції, обираєте найбільш цікаві та вигідні та отримуєте проєкти.
  • Ви берете проєкт у роботу й отримуєте кейс.
  • Ви можете поділитися зі своїм персональним менеджером інформацією про вільних розробників і ми доберемо під них проєкт.

Як стати партнером RJ та з ким співпрацює агенція

Red Jumpers працює з компаніями з України й Білорусі та інших країн Східної Європи: Румунії, Болгарії, Латвії, Литви, Естонії та ін. Станом на вересень 2021 року ми співпрацюємо з 700+ компаніями і їх кількість постійно росте.

Співпраця з Red Jumpers підходить для:

  • невеликих компаній, що активно розвиваються і шукають свій шлях, мають до 200 людей у штаті і працюють на ринку близько 3 років;
  • компаній із невеликою кількістю різних технологій у штаті, які б хотіли розширити експертизу й мати можливість надавати сервіс більшій кількості замовників за допомогою партнерів;
  • компаній, які час від часу стикаються з надлишковою кількістю лідів;
  • компаній, які хочуть допомогти своїм працівникам уникати бенчів;
  • компаній, відкритих до співпраці за моделями аутсорсу та аутстафу.

Знайшли себе у переліку тих, із ким ми співпрацюємо? Ми не сильно віримо у знаки долі, але впевнені, що потрібно вміти опинитися у правильному місці в правильний час. І схоже, це саме той випадок.

А що, як ви не відповідаєте цьому опису, але хочете з нами запартнеритися? Ми відкриті до комунікації та пропозицій. Тому залишайте контакти й давайте з’ясуємо, чим ми можемо бути корисними одне одному.

Станьте партнером Red Jumpers, зростайте та набирайте кейсів. Залишайте заявку ТУТ.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск