Netflix запустив українську локалізацію

3070

Netflix, всесвітній провідний розважальний сервіс, запустив локалізацію в Україні  – netflix.com/ua. Українські глядачі отримають інтерфейс українською мовою, а фільми і серіали відтепер доступні не лише з українськими субтитрами, а й дубльовані українською мовою.

Українська стала однією з більш ніж 30 мов, якими Netflix доступний в усьому світі.

Изображения здесь и далее: Netflix

Серед найулюбленіших серіалів та фільмів Netflix в Україні глядачі вже можуть переглянути супергеройський серіал «Академія «Амбрелла»», костюмований серіал «Бріджертони», комедійно-драматичний серіал «Сексуальна освіта», біографічну історичну телевізійну драму «Корона», комп’ютерно-анімаційний науково-фантастичний повнометражний мультфільм для всієї родини «Мітчелли проти машин», мінісеріал «Ферзевий гамбіт» та багато інших.

Netflix запустився в Україні у 2016 році. Окрім сайту, можна відвідати офіційні українські сторінки Facebook, Instagram та YouTube. Український сервісний центр доступний за посиланням help.netflix.com/uk. Сервіс пропонує підтримку користувачів українською мовою у форматі чату та голосового зв’язку через додаток з 15:00 до 23:00 за київським часом щодня.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск