Матеріал виготовлено за підтримки рекламодавця
7 переваг SmartID для бізнесу
Торік «ПриватБанк» запустив підпис SmartID — хмарний кваліфікований цифровий підпис, який є повноцінним аналогом рукописного підпису. Ця послуга значно спростила життя українському бізнесу. Адже завдяки SmartID стало можливим прямо у своєму смартфоні повноцінно керувати фінансовими операціями.

Підпис SmartID зберігається у захищеному хмарному сховищі, а використання самої технології підтверджено Законом України «Про електронні довірчі послуги». У цьому тексті ми наведемо 7 переваг підпису SmartID для бізнесу.
1. ЗРУЧНІШИЙ, НІЖ ФАЙЛОВИЙ КЕП
ЗРУЧНІШИЙ, НІЖ ФАЙЛОВИЙ КЕП
Для використання файлового КЕП потрібно носити з собою флешку чи плагін. Крім того, ви зможете використовувати КЕП лише на комп’ютері, тобто мобільність і зручність використання тут обмежені.
2. БЕЗПЕКА І ДОСТУПНІСТЬ
БЕЗПЕКА І ДОСТУПНІСТЬ
Підпис SmartID — безкоштовний і, як ми вже сказали, працює на будь-якому смартфоні за наявності встановленого мобільного додатку «Приват24 для бізнесу». Такий електронний ключ неможливо втратити, йому не загрожує крадіжка чи копіювання.
3. ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ
ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ
З підписом SmartID можна скористатися як всіма сервісами «ПриватБанк», так і низкою інших ресурсів, таких як «Дія», електронний кабінет податкової, універсальна платформа id.gov.ua. Незабаром можливість використання підпису SmartID з’явиться і на інших державних ресурсах.
4. ПРОСТОТА ОТРИМАННЯ
ПРОСТОТА ОТРИМАННЯ
Для того, щоб отримати SmartID у «Приват24 для бізнесу», треба зайти в налаштування, натиснути на кнопку SmartID та обрати компанію, для якої Ви генеруєте SmartID. Встановіть пароль латиницею і все готово! Ви можете підписувати платежі та будь-які інші операції.
5. ШВИДКІСТЬ
ШВИДКІСТЬ
Завдяки зберіганню підпису у хмарному середовищі — швидкість підписання операцій є вищою, ніж з традиційним файловим КЕП.
6. УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ
Підпис SmartID доступний як для підприємців, так й для юридичних осіб. Для отримання SmartID не обов’язково мати біометричний паспорт. Реалізована підтримка швидкої авторизації через TouchID або FaceID.
7. МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ У ВЛАСНОМУ ДОКУМЕНТООБІГУ
МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ У ВЛАСНОМУ ДОКУМЕНТООБІГУ
Ви можете безкоштовно інтегрувати та використовувати SmartID для організації електронного документообігу зі своїми співробітниками та клієнтами.
БІЛЬШ ДЕТАЛЬНА ІНСТРУКЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ
ТЕКСТ
Сергій Казарян
ПАРТНЕР
Матеріал підготовлено за підтримки «ПриватБанк»
Що це означає?
ВЕРСТКА
Юля Трофименко
МЕНЕДЖЕР
Яна Проценко
ПРОДЮСЕР
Олександра Герт
Марія Соболевська
ПРЕДСТАВНИК «ПриватБанк»
Матеріал виготовлено за підтримки рекламодавця
Під час використання матеріалів сайту обов'язковим є наявність гіперпосилання в межах першого абзацу на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням бренду видання AIN.UA. Матеріали з позначками «Новини компаній», PR, «Спецпроект», «Промо» і «Блоги» публікуються на правах реклами.
© 1999-2021 AIN.UA