50 автомобілів Tesla для команд — новий проєкт від Parimatch Tech

7689

Parimatch Tech продовжує вдосконалювати умови роботи для своїх команд. Нова ініціатива — передача в користування 50 брендованих Tesla Model 3 Long Range.

«Найкращі бренди притягують найкращих. Сьогодні Tesla нікого не залишає байдужим — це смілива, технологічна та інноваційна компанія. Вона ламає стереотипи та створює нову історію. Ці самі принципи сповідує і Parimatch Tech», — коментує Роман Сиротян, спів-СЕО Parimatch Tech.

Автомобілі отримають фахівці, які мають стаж водіння понад три роки, а також досвід співробітництва з компанією не менш як рік. У програмі взяли участь 70 членів команди: перші 50 заявок були схвалені на першому етапі, з інших сформовано список очікування.

У рамках програми 75% витрат на користування автомобілем бере на себе Parimatch Tech, а 25% — учасник ініціативи. Компанія своїми ресурсами забезпечує також додаткові послуги: страхування, технічне обслуговування, допомогу в розв’язанні спірних питань та інше. Через три роки фахівець зможе оформити машину на себе, оплативши частину її залишкової вартості — у такому разі електрокар дістанеться йому менш ніж за третину початкової ціни. Водночас це не обов’язково — можна просто користуватися авто в рамках зазначених умов і термінів.

«Учасники програми тепер стають справжніми амбасадорами нашого бренду. Це більше ніж довіра з нашого боку, це демонстрація того, що для нас значать наші люди. Як вони будуть розсікати повітря, рухаючись дорогою, так і будуть нести уявлення про наш бренд — яскравий, динамічний і такий, що привертає увагу. Упевнений, від цієї ініціативи виграють абсолютно всі», — доповнює Максим Ляшко, спів-СЕО Parimatch Tech.

Додатково до автомобілів Parimatch Tech також буде розвивати міську інфраструктуру для електрокарів. Так, біля БЦ Summit запрацюють чотири нові зарядні електростанції.

«Для нас було важливо, щоб автомобіль мінімально впливав на довкілля. Вибір зупинили на електрокарі Tesla Model 3 Long Range із двома електромоторами, який проїжджає без підзаряджання до 568 км — на 48 км більше, ніж попередні моделі. Цього року компанія Tesla заявила, що старі батареї вже підлягають переробленню. Ми впевнені: сміливість, технологічність і драйв прекрасно поєднуються з відповідальним водінням і мінімальним впливом на екологію», — підкреслює Тетяна Давидова, Chief Talent Officer у Parimatch Tech.

«Понад 6 місяців у компанії діє Benefit Cafeteria, де кожен може знайти для себе більш ніж 15 послуг і сервісів на вибір. Проєкт Tesla — це новий рівень, мішленівський бенефіт-ресторан. Тут усе «під ключ». Крім автомобіля, ми надаємо повний сервіс: максимальне страхове покриття, зокрема і в Європі, гарантійне обслуговування на ліцензованих станціях, заміну фільтрів салону, комплект зимової гуми, зберігання шин та інші приємні сервіси. Мінімум турбот і максимум задоволення від водіння новенької європейської Tesla», — розповідає лідер проекту Ольга Щербина, Center of Expertise Head у Parimatch Tech.

Parimatch Tech розробляє технологічні й маркетингові рішення в індустрії ігор та розваг з R&D-центрами в різних країнах. Члени команди можуть працювати в офісі або віддалено, вибирати бенефіти під себе — спорт, здоров’я та інші сервіси — розвиватися професійно й особистісно завдяки корпоративним програмам і ком’юніті.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск