Всі в захваті від неї. Розповідаємо про нову гарнітуру G435 від Logitech

759

Надлегка гарнітура для годин за грою, навчання, віддаленої роботи і просто гарного дозвілля в цифрі. Роздивляємося і слухаємо Logitech G435. Поїхали!

Зовнішній вигляд гарнітури відразу натякає на відсутність будь-яких комплексів у дизайнера. Приємні кольори і мінімум зайвих громіздких деталей – скоріше, це не таємна зброя геймера, а непоганий комплімент до MacBook, iMac або ж іншої топової системи, смартфону чи консолі. При цьому зовнішній вигляд і виконання у світлих тонах аж ніяк не назвеш жіночими – нестандартно-сіро і підійде практично будь-кому. Якщо ж використання суто «під краватку», обираємо чорний варіант із дещицею жовтого неону.

Дизайн та конструкція

Присмак ретро-дизайну та веселощів особливо відчутний в синій моделі з бузковим оголів’ям та малиновими амбушурами. До речі, вони у моделі G435 — тканинні, а наповнювач має нетривалий memory-ефект. Звертаємо увагу, що всередині амбушурів вухо одразу зустріне пластик, який закриває динаміки. Дещо незвично, але очікувано і практично в бюджетній моделі свого класу. Саме завдяки пластику Logitech G435 важить усього 165 грамів та майже не відчувається на голові — рекордна легкість серед пристроїв геймерського класу. Також охайному власнику буде приємно, що амбушури можна повністю зняти й випрати, хоча тканина оголів’я і не знімається.

Дивна для нас річ в маркетингу Logitech G435 – акцент на пакуванні, сировина для якого йде лише з сертифікованих лісів. Але, згадуючи стан справ щодо наших власних природних ресурсів, подумки зриваєшся на аплодисменти. Зазначено, що й сам девайс на 22% з переробленого пластику та виготовлений з нульовим вуглецевим слідом – за це додатковий респект.

На що звернути увагу?

Кілька помітних особливостей конструкції – гарнітура не для великої голови та вух, пластиковий механізм підлаштування розміру дуги з часом може втратити здатність до чіткої фіксації положення. Також вбудований мікрофон, однозначний плюс до карми дизайнеру, але справжній головний біль інженера. Виглядає гарно, без зайвих елементів на корпусі, але звук, вочевидь, ловитиме гірше, ніж виносний на традиційній «гілці». Перевіримо.

Звук та відчуття

На диво, звук від вбудованого мікрофона (вірніше, обидвох, оброблених особливим чином) доволі непоганий, але через його розташування голос не надто виразний і дещо заважатимуть бічні призвуки, наприклад ехо в кімнаті. Втім, в ненайгучнішому звуковому оточенні вельми придатний до використання. А говорити про зовнішній вигляд на вулиці з таким дизайном й не доводиться – він буде просто довершеним!

Стосовно динаміків та звучання – в ігровому процесі деталізація краще середньої, До того ж, із заводу 40-мм динаміки не «перечавлені» басами. Помірна еквалізація може суттєво покращити картину, особливо у верхньому диапазоні. Але не забуваємо й про бюджетність. В своєму сегменті звук на високому рівні, його досить складно відрізнити від більш дорогих моделей лініки. Щодо звукоізоляції – тканинні амбушури більш поблажливі до сторонніх шумів, ніж шкіряні, але це майже завжди можна компенсувати рівнем гучності.

Керування та підключення

Кнопки керування гучністю, on-off мікрофона, бездротового підключення та індикатор заряду винесені разом на одному навушнику та швидко доступні без будь-яких перешкод. Довге утримання кнопки вимикання мікрофону також вмикає режим Bluetooth.

Бездротовий Bluetooth або Lightspeed – вперше доступна гарнітура пропонує обидва варіанти, як для геймерів, так і для широкого вжитку. Встромляємо USB-стік, також виконаний в кольорі навушників (приємно), і система майже миттєво розпізнається комп’ютером чи консоллю. Заряджається гарнітура через кабель USB-A – Type-C з комплекту і обіцяє до 18 годин роботи, в залежності від навантаження. Тож із тривалими ігровими сесіями, прослуховуванням музики чи онлайн-конференціями пристрій впорається з легкістю. До речі, гарнітура працюватиме і під час заряджання.

Кому варто придбати?

Що в підсумку? В Logitech вийшла непогана гарнітура, яка дозволить поєднати геймерський досвід на пристойному рівні з виконанням повсякденних завдань. Завдяки легкій конструкції носити її можна довгими годинами будь-де, не зазнаючи втоми. Гарний кандидат на універсальний подарунок дитині, підлітку або геймеру-початківцю. Яскравий та стильний дизайн роблять її помітним аксесуаром для смартфону, а довгий час автономної роботи дозволить грати, навчатися і отримувати задоволення від спілкування без перерв.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск