Women in business: як UKRSIBBANK допомагає жінками робити бізнес

У листопаді та грудні UKRSIBBANK BNP Paribas Group запрошує жінок, які хочуть розпочати свій бізнес або вивести його на новий рівень, відвідати сім безкоштовних онлайн-семінарів, які їм у цьому допоможуть. Перший семінар – вже сьогодні о 16:00. Для участі потрібна лише попередня реєстрація. Якщо є скепсис чи сумніви щодо користі семінарів – просто подивіться список викладачів: серед них лише успішні практики.

UKRSIBBANK є активним промоутером сталого розвитку, у тому числі ідеї гендерної рівності. Банк прагне допомогти жінкам сміливіше робити перші кроки в бізнесі, а також розвивати свою вже існуючу справу, виводити її на новий рівень прибутку. Зокрема цього року банк став партнером заходу She Congress 2021, серії зустрічей Her way of doing business від Європейської бізнес Асоціації, а також запустив на власному YouTube каналі серію відкритих юридичних консультацій для підприємців.

Програма Women in Business – одна з ініціатив банку, зосереджена саме на жінках, що займаються підприємницькою діяльністю або керують бізнесом. Програма базується на трьох ключових напрямках: інформаційна та консультаційна підтримка — серія навчальних та практичних семінарів та відео-консультації, психологічна підтримка жінок — заохочення та мотивація розвитку, а також допомога у розвитку бізнесу і фінансуванні. 

Реєстрація на семінари:

Усі семінари проходитимуть у форматі онлайн-трансляцій. Їх можна буде дивитися наживо з будь-якого зручного девайсу й одразу ставити питання лектору в чаті.

«Щороку ми посилюємо нашу програму Women in Business. Ми отримуємо зворотний зв’язок від учасниць проєкту та шукаємо нові можливості, які можуть допомогти їм як у професійному розвитку, так і у well-being. Жінки дійсно креативні та ефективні власниці бізнесу та менеджери проєктів. Вони не бояться професійних викликів, наполегливі, творчо вирішують задачі. Більше того, жінки реінвестують свої прибутки у розвиток своїх родин, а отже і суспільства. Тож, підтримуючи жінок у бізнесі, ми забезпечуємо сталий розвиток української економіки та нашого суспільства», — розповідає Яніна Ольховська, директор з питань комунікацій, корпоративної соціальної відповідальності та залученості UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Крім того, найближчим часом банк планує створити комплексний пакет банківського обслуговування для жінок-підприємниць, який включає як загальні традиційні послуги щоденного банкінгу, так і індивідуальні привілеї для власниць та керівниць бізнесу. Слідкуйте за новинами.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск