«Цитрус» об‘єднали «ЦеХАБ» і «Цитрус Академію» в єдиний освітній простір

Що відрізняє «Цитрус» від інших магазинів електроніки? Яскравий імідж і сміливий маркетинг? Величезний асортимент офіційних товарів? Сервісність? Так, так і так! 

Але є ще одна абсолютно унікальна особливість — власна академія. Вже 8 років поспіль 10 000+ клієнтів на рік навчаються в «Академії Нормальних Наук» за напрямами: інста-старт, ютюб-блогерство, робототехніка, керування дронами та особистим транспортом, використання ґаджетів.

Нещодавно «Цитрус» вдосконалили «Цитрус Академію», об’єднавши її з «ЦеХАБ» — ще одним освітнім проєктом, в рамках якого за 4 роки проведено понад 400 івентів, конференцій, воркшопів, презентацій для бізнесменів, маркетологів, айтішників, продажників, піарників і т.д.

Відтепер «Цитрус Академія» і «ЦеХАБ» — це єдиний освітній простір, в якому кожен бажаючий може: 

  • навчатись у зручних форматах та за власною траєкторією; 
  • опановувати навички в сфері digital під час індивідуального чи групового навчання; 
  • відвідувати онлайн та офлайн-івенти в «ЦеХАБі»; 
  • юзати сучасні ґаджети на 100%: літати на дроні, керувати електротранспортом, користуватися MacOS та екосистемою продуктів Apple;
  • навчатись корпоративно зі своїми колегами чи друзями. 

Які ще фішки навчання в оновленій «Цитрус Академії»? 

  • Працевлаштування та рекомендація після навчання. По-перше, кожен студент «Цитрус Академії» отримує сертифікат про навчання з підписом керівниці «Цитрус Академії» та СЕО «Цитруса» — це підтвердження актуальності та чинності знань, засвоєних у процесі навчання. По-друге, сертифікати підтверджуються на спеціальній платформі за унікальним особистим кодом кожного студента. По-третє, кращі студенти отримують офер на робоче місце в «Цитрусі» або, за бажанням, рекомендацію від куратора курсу.
  • Нові навчальні напрямки. Ми зробили ребрендинг найпопулярніших програм і продовжуємо розробляти нові напрямки. У вересні ми представили ринку новий курс по контентмейкінгу, де навчаємо монетизувати контент з першого заняття. А вже 11 листопада презентуємо новий курс по Інста-просуванню.
  • Різноманіття форматів. Тут можна навчатися онлайн і офлайн. Індивідуально і в групі. В лекторіях «Цитрусу» чи там, де зручно клієнту, — до вас приїдуть додому, в офіс чи навіть у парк.
  • Викладачі-практики. Викладацька команда — це не лише експерти-академіки, які знаються на сучасних ґаджетах та технологіях, програмують роботів, просувають блоги і соціальні мережі клієнтів, але ще й команда інхаус-спеціалістів «Цитруса» — від менеджерів окремих напрямків бізнесу і до топменеджменту компанії. Так, тут навчаються і навчають всі, хто хоче, любить і вміє. 

Доступні знання для кожного

Щомісячні відкриті івенти від експертів з різних сфер, які допоможуть тобі професійно розвиватися і завжди бути в курсі всіх новинок і трендів. Навіть якщо ти не готовий навчатись на курсах — ти можеш апгрейдитись на платформі

Кожне заняття продумане і розроблене з максимальною корисністю для студента. Саме тому стільки людей довірилися «Цитрусу» і продовжують це робити. 

Можна довго розповідати, як круто навчатись в «Академії Нормальних Наук», але замість тисячі слів — приходьте на пробні заняття, саме там ви зможете на собі відчути всі переваги «Цитрус Академії».

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск