10 корисних Telegram-каналів про освіту, кар’єру, розвиток

2094

До вашої уваги добірка цікавих освітніх та кар’єрних Telegram-каналів. Тут ви знайдете розвиваючі івенти, вакансії, рекомендації. Підписуйтеся та будьте в курсі можливостей для вашого розвитку та професійного росту.

Освіта для кар’єри

Вебінари, тренінги, курси, стажування з працевлаштуванням. Багато безкоштовних. Тут ви підтягнете знання, щоб отримати підвищення та збільшити свої прибутки, або ж стартуєте в новій сфері. 

UNI WORK

Можливості й прямий контакт з роботодавцями для тих, хто лише на старті кар’єри. Актуальні стажування й вакансії від понад 100 компаній з IT, економіки, маркетингу, державного та громадського сектору.

Найкращі книги з саморозвитку

Тут ви знайдете книги з мотивації, психології, фінансів і розвитку бізнесу, лідерства, спілкування та нетворкінгу.

Green Way (Тести з ПДР)

Канал тестування знань з Правил дорожнього руху України з роз’ясненнями. Відповідай всього лише на 2 питання щодня — і завжди залишайся в тонусі!

IT-івенти в Україні

Тут починається і продовжується твій розвиток в IT. Вебінари, майстер-класи, IT-курси. В тому числі безкоштовні. Підписуйтесь, щоб мати можливість підкорити IT швидше та без зайвих витрат.

Онлайн івенти | Навчання

Для тих, хто хоче і любить заробляти знаннями. Долучайтесь, щоб опанувати нову професію або покращити свої навички та отримувати більше грошей. Вчіться вільно і не витрачайте кошти, щоб стати кращими!

Віддалена робота | Вакансії

Тут шалено зростає попит на людей, готових працювати з дому. Свіжі вакансії безкоштовно та без реєстрації. Обирайте віддалену роботу за вигідними умовами та з пропозиціями заробітної плати від 1000 гривень на день.

Цікаві онлайн-івенти

Розвивайся швидко та зручно навіть не виходячи з дому. Вебінари, онлайн-тренінги, курси різних напрямів. Майже усі з них — безкоштовні. IT, digital, управління, англійська мова, психологія та багато іншого.

МОЖЛИВОСТІ

Найкращий в Україні ресурс зі стипендіями, стажуваннями, тренінгами та безкоштовними подорожами. Не пропустіть свою можливість.

Growth Factory

Канал про IT-бізнес для СЕО, топменеджерів та усіх, хто працює на аутсорсі та бажає краще розуміти бізнесовий бік ринку. Маркетинг, продажі, стратегія, інструкції та ідеї для росту.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск