Український розробник smart home-систем i3 Engineering відкриє два нових офіси на Західній Україні

581

Українська компанія-розробник систем розумного дому та пристроїв для автоматизації i3 Engineering, відкриває два нові офіси: один в Івано-Франківську, інший у Тернополі або Луцьку. За рік планують розширити команду вдвічі. Про це AIN.UA повідомили представники компанії.

Про i3 Engineering

i3 Engineering — українська компанія-розробник пристроїв для домашньої автоматизації та персоналізованих рішень промислової автоматизації для готелів, теплиць, виробництв, фермерських господарств тощо. Компанія заснована у 2018 році. У 2021 році отримала сертифікацію і вийшла на ринок з пристроями серії Atom для автоматизації освітлення, опалення та клімату. Наступного року планується вихід на європейський ринок.

Наразі головний офіс i3 Engineering знаходиться у Львові, там працює 22 фахівці, які займаються розробкою програмного та апаратного забезпечення, а також створенням кросплатформного мобільного додатку. Штат планують подвоїти, таким чином у нові офіси наберуть приблизно 20 спеціалістів.

Чому Івано-Франківськ і Тернопіль

«Ми весь час в пошуку тих, хто зможе посилити нашу нинішню інженерну команду. Розуміємо, що на ринку праці висока конкуренція, тому ми готові йти туди, де живуть таланти та відкривати нові офіси»,  – говорить співзасновник компанії Павло Цюпка.

Тернопіль та Івано-Франківськ обрали тому, що вони очолили рейтинг міст із найбільш сприятливим бізнес-кліматом та ефективним економічним врядуванням. 

«Західна Україна відома своїми радіозаводами, наприклад, тернопільський радіозавод “Оріон”, іванофранківський “Промприлад” і інші. Батьки працювали там, діти хотіли стати такими, як батьки – вчилися на радіоелектроніці, але можливо склалось інакше, тому вони працюють не по професії. Ми хочемо надати їм можливість працювати в тій сфері, у якій вони є фахівцями»,  –  додає Павло Цюпка.

Офіси планують відкрити в грудні 2021, нові команди сфокусуються на напрямках: дослідження ринку і потреб клієнтів, розробки та вдосконалення продуктів, а також тестування. Зараз у компанії займаються організаційними питаннями: формуванням пулу вакансій та пошуком приміщень. 

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск