10 цікавих Telegram-каналів про бізнес, технології та інвестиції

1219

Добірка корисних Telegram-каналів для всіх, хто цікавиться бізнесом, інвестиціями, технологіями, економікою. Підписуйтеся та будьте в курсі новин та іншої цікавої інформації про ці сфери. 

Український Маркетинг

Канал про все, що відбувається у діджитал-просторі. Автор регулярно публікує актуальні кейси, статті та аналітику, яка буде корисна усім, хто пов’язаний з маркетингом.

InVenture

Тут тільки перевірені та вигідні інвестиційні пропозиції, аналітика, корисні статті та знижки на тематичні заходи. Дізнавайтесь першими про нові, прибуткові напрямки інвестування.

Banker.UA

Тут можна знайти головні банківські новини, ексклюзивні інтерв’ю банкірів та топових бізнесменів, огляди банківських продуктів, рейтинги, фінансові лайфхаки, експертні колонки, lifestyle та інше.

NeoKotler

Єдиний агрегатор маркетингових статей в Telegram. Підписка на один канал замість купи інших. Добірки актуальних матеріалів по SMM, PR, SEO, рекламі та аналітиці. Весь маркетинг в одному каналі.

Bonds & Stocks Ukraine

Оперативна інформація про всі нові випуски облігацій і єврооблігацій України, та допуск на ринок акцій міжнародних компаній (Apple, Tesla, Pfizer тощо). Найважливіші новини фондового ринку України.

Ціна держави

Роз’яснює доступною мовою складні економічні питання, скільки ви сплачуєте податків і куди вони йдуть, про розвиток підприємництва, інвестиції, пенсії, переваги економічної свободи і вільного ринку.

Friends Family and Fools

Коротко і зрозуміло про ключові інвестиційні тренди в світі ІТ, фарми, девелопменту та авіа від інвестиційної компанії Q Partners.

Про IT в Україні

Інформація саме про технології, сервіси та компанії, що популярні в Україні та корисні для українців. Новини про інновації, пропозиції та досягнення гігантів українського бізнесу і молодих стартапів. 

Invest-Hacks!

Цей канал створений для того, щоб допомогти краще зрозуміти фінансову сферу. Також на каналі є актуальні новини у сфері інвестицій і бізнесу.

Григорій Павліоті 

Авторський блог про те, як зробити український канал або чатбот популярним та прибутковим. Григорій Павліоті — власник Telegram-каналів із загальною авдиторією 250 тисяч підписників.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск