Засновники Skype познайомлять українських інженерів із новим стартапом

12265
1

Привіт, ми — міжнародна команда Starship Technologies. Ми хочемо докорінно змінити локальну доставку за допомогою роботів-кур'єрів. Наприкінці травня приїжджаємо у Київ разом із роботом — із задоволенням обговоримо проблеми та можливості розробки автономних роботів, навігації у просторі та логістиці.

Компанія Starship Technologies була заснована у липні 2014 року двома співзасновниками Skype — Ахті Хейнла і Янусом Фріісом. Starship змінює спосіб доставки для будь-яких продуктів, включаючи посилки, продукти харчування, тощо.

В даний час близько 100 роботів на вулицях 7 міст в 4 країнах, проводять доставки для наших клієнтів, серед яких Postmates, Domino’s Pizza, Swiss Post, Just Eat, тощо.

Наша ціль – зробити за рахунок автоматизації локальні доставки майже безкоштовими.

 

Спікери:

  • Ахті Хейнла: CEO та СTO Starship Technologies та співзасновник Skype на зустрічі поділиться захоплюючою історією створення робота та технологій завдяки яким роботи працюють автономно.
  • Сергій Харагоргієв, головний інженер з computer vision: як і у людей, найбільш важливе джерело інформації для наших роботів — зір. Сергій пояснить як ми використовуємо computer vision та deep learning для аналізу навколишнього середовища. Наприклад, як ми вдосконалюємо алгоритми комп’ютерного зору і який тип нейронних архітектур задовольняє вимогам швидкого розпізнавання образів в умавах обмежених обчислювальних ресурсів.
  • Крістьян Кор’юс, голова підрозділу штучного сприйняття: для того щоб наші роботи завжди обирали правильні дії, вони повинні постійно сприймати нову інформацію з навколишнього середовища. Крістьян, покаже приклади складних проблем, з якими стикаються роботи. Також ми поговоримо про те, як поєднувати дані з різноманітних сенсорів, для максимально точного сприйняття.

Мова заходу: англійська.

Участь у зустрічі має бути підтверджена. Чекайте на лист після реєстрації.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Оставить комментарий

Комментарии | 1

Поиск