Intellias відкриває одразу два нових офіси — у Кракові та Івано-Франківську

8432
2

Одна з найбільших ІТ-компаній України Intellias оголосила про відкриття одразу двох центрів розробки — у Кракові та в Івано-Франківську. Офіс в Івано-Франківську стане 5-м центром розробки в Україні, а Краків — першим delivery-офісом за межами країни.

Відкриття офісу у Кракові є частиною стратегії зростання Intellias. Присутність в країнах ЄС дозволить компанії краще відповідати європейським стандартам безпеки та, зокрема, GDPR регламенту, а також надавати послуги тим клієнтам, для яких є важливим розміщення команд розробників саме в рамках Європейського Союзу.

Віталій Седлер, CEO та співзасновник компанії Intellias:

«Краків — розвинений європейський IT-хаб, у ньому зосереджено багато кваліфікованих спеціалістів, є потужна освітня база. Залучення Intellias у цей ІТ-простір — можливість для нашої команди і надалі масштабуватись. Для клієнтів присутність Intellias на ринку Європи створює додаткову цінність у співпраці з нами. Окрім того, Краків вже добре знаний багатьом нашим працівникам та клієнтам як туристичне місто, а також він з’єднаний прямими авіарейсами з чотирма нашими найбільшими delivery-центрами в Україні».

Франківський офіс компанії почне функціонувати вже на початку літа. Команди нового центру будуть залучені у довготривалі проекти компанії у таких індустріях, як EduTech, Automotive, FinTech та інші.

«В Івано-Франківська є хороший потенціал для розвитку ІТ. У місті багато талановитих інженерів, яких ми будемо залучати до розробки інженерних рішень для своїх клієнтів. Окрім цього, ми бачимо великий простір для розвитку ІТ-ком’юніті міста і маємо намір стати його частиною», — коментує Віталій.

До кінця 2019 року у нових локаціях планується залучити до 100 спеціалістів.

Компанія Intellias заснована у 2002 році у Львові. Станом на квітень 2019 року в офісах у Львові, Києві, Одесі та Харкові працює понад 1300 спеціалістів.

Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ-роботодавців року за версією DOU.

Також минулого року компанія здобула звання «Велороботодавець року», яку присвоює асоціація велосипедистів Києва. Упродовж останніх 7 років Intellias активно підтримує велорух у всій Україні, спонсоруючи дорослі та дитячі велозмагання.

Минулого року Intellias увійшла до щорічного рейтингу Inc. 5000 — переліку приватних компаній, що динамічно розвиваються в Європі. Також у 2018 році Intellias залучив інвестиції від Horizon Capital, найбільшого фонду прямих інвестицій в Україні, для розширення можливостей надання послуг в Центральній та Східній Європі.

Дізнатися більше

Оставить комментарий

Комментарии | 2

Поиск