Український сервіс Lab24 розпочав роботу в Польщі

2

Український сервіс Lab24 оголосив про початок роботи одразу в 70 містах Польщі. Lab24 дозволяє реєструватись для позачергового відвідування лабораторій, або ж замовляти послугу здачі аналізів вдома.

  • Польським партнером Lab24 стала лабораторна мережа Synevo Poland.
  • Щоб скористатися сервісом потрібно вказати адресу та час для візиту медсестри.
  • Процедура займає лише кілька хвилин, а готові результати надійдуть в особистий кабінет користувача Lab24 одразу, як тільки вони будуть готові.
  • Оскільки не всі аналізи можливо здавати в виїзному форматі, то сервіс Lab24 пропонує також можливість запису для позачергового прийому. Наразі ця послуга доступна для більше як 200 лабораторних пунктів в понад 70 містах Польщі.

«Здавати аналізи вдома набагато зручніше ніж відвідування лабораторій. Ти прокинувся зранку, до тебе прийшла медсестра, зробила забір біоматеріалу, все це займає біля 15 хвилин і ти далі можеш снідати та займатись ранковими справами. Такий формат здачі аналізів є особливо комфортним для маленьких пацієнтів та літніх людей. Наші користувачі які раз скористались подібним сервісом вже навряд повернуться до походів в лабораторії», — розповів Володимир Нерубенко, CEO Lab24.

Наразі сервіс пропонує скористатись послугами за акційними цінами — виїзд медсестри коштує всього лише 49 злотих (повна ціна 150 злотих). Крім того, онлайн-запис на аналізи через lab24.pl дасть знижку в розмірі 10-15%. Для українців в Польщі сервіс Lab24 доступний рідною мовою, а також пропонує додаткові знижки на послуги.

Сервіс Lab24 був заснований в Україні на початку 2021 року компаніями Liki24 та TerraLab. На сьогодні, окрім Польщі, він доступний у 13 містах України та в столиці Румунії — Бухаресті.

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук