З’явився новий план Microsoft 365 Basic за $1,99. Що він включає

Microsoft запроваджує нову передплату Microsoft 365 Basic за ціною $1,99 на місяць. Вона має замінити опцію зберігання OneDrive на 100 ГБ з деякими додатковими функціями, пише The Verge.

  • Microsoft 365 Basic стане доступний для усіх користувачів з 30 січня. Пакет включатиме 100 ГБ хмарного сховища, веб-інтерфейс Outlook без реклами та з розширені функціями безпеки.
  • Серед них шифрування даних для поштової скриньки Outlook, перевірка підозрілих посилань і сканування вкладень на віруси та зловмисне програмне забезпечення.
  • Наявні клієнти OneDrive зі 100 ГБ пам’яті будуть автоматично оновлені до Microsoft 365 Basic за тією ж місячною ціною $1,99.
  • Microsoft 365 Basic також даватиме доступ до технічної підтримки Microsoft, яка включає допомогу по телефону або через онлайн-чат для програм Microsoft 365 і Windows 11.
  • Ще одна відмінність між персональною передплатою за $6,99 та новою базовою підпискою полягає в тому, що Microsoft 365 Basic не включає доступ до настільних версій програм Word, Excel і PowerPoint. Абоненти Basic повинні будуть замість цього використовувати веб або мобільні версії.

«Пізніше ми також додамо функції із розширеною безпекою OneDrive. Для прикладу персональне сховище, захищене паролем, термін дії для посилань, виявлення та відновлення програм-вимагачів, а також масове відновлення файлів», — говорить Гарет Ойстрик, директор із маркетингу продуктів Microsoft 365.

Плани та ціни Microsoft 365 для США.
 Зображення: Microsoft

Чому це цікаво?

Цього місяця виповниться 10 років з моменту, коли Microsoft вперше представила споживчу підписку на Office. Тоді план називався Office 365 Home Premium і включав доступ до настільних програм Office і 20 ГБ хмарного сховища. Сьогодні обсяг хмарного сховища збільшено до 1 ТБ, а до підписки додано низку функцій.

«Одна річ не змінилася за останні 10 років: ціна», — пише віце-президент Microsoft Ліат Бен-Зур у блозі. «Microsoft 365 Personal і Family все ще коштують лише $6,99 і $9,99 на місяць». Попри інфляцію в Microsoft кажуть, що не збираються підвищувати ціни на Microsoft 365 найближчим часом.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук