21 сайт для для вивчення англійської безкоштовно онлайн

Інструктор з англійської мови в IT-компанії Intellias Роксолана Колодка опублікувала підбірку ресурсів, на яких можна безкоштовно вивчати та вдосконалювати володіння англійською мовою. Це і різноманітні курси, і інтерактивні вправи, тренажери для вимови, словники та фільми.

Вчи граматику, тренуй вимову (курси, вправи, додатки)

  1. Alison.com – безкоштовні курси з можливістю отримати сертифікат. На платформі є курси з різних дисциплін, у тому числі й з англійської. Щоб отримати доступ, потрібно зареєструватися.
  2. Saylor.org – багато безкоштовних курсів для різних рівнів з доступом по реєстрації.
  3. Learn English від British Council – платформа для вивчення і вдосконалення бізнес-англійської з курсами, вправами, статтями. Доступ по реєстрації.
  4. learningapps.org – безкоштовні інтерактивні вправи на будь- які теми. Навчання відбувається за допомогою невеликих інтерактивних модулів.
  5. Eslbrains.com – багато вправ на популярні теми з використанням відео, аудіо та графічних матеріалів.
  6. iSlcollective.com – спільнота вчителів ESL/EFL, які безкоштовно публікують свої власноруч створені відео-уроки англійської мови, щоб допомогти користувачам з усього світу вивчати англійську мову.
  7. Liveworksheets.com – самостійно обирайте граматичні теми і тренуйтеся
  8. Youglish.com – тренуйте свою вимову слів. Можна обрати різні вимови: британську, американську чи австралійську.
  9. News in Levels – новинний канал, адаптований під різний рівень володіння англійською. Читайте новини мовою оригіналу і прокачуйте словниковий запас.
  10. Englishcentral.com – вивчайте англійську з допомогою відео з субтитрами. Можна підібрати уроки відповідно до свого рівня володіння мовою.
  11. Duolingo.com – популярна платформа для вивчення англійської мови. Найкраще підійде для користувачів початкового рівня. Можна вчитися кожну вільну хвилину з-допомогою додатку.
  12. Englishdom.com – безкоштовний онлайн-тренажер з граматичними та практичними заняттями.
  13. Jokesinlevels.com – вивчайте англійську з гумором. Жарти, анекдоти та веселі історії з аудіо – відповідно до вашого рівня англійської.
  14. Perfect-english-grammar.com – вправи для вдосконалення граматики.
  15. Tandem – щоб знайти співрозмовників для практики своєї англійської, можна скористатись цим додатком для iOS або Android.

Вдосконалюй «живу англійську» (фільми з субтитрами, словники ідіом та виразів)

  1. Show-english – бібліотека фільмів, серіалів, кліпів та відео з субтитрами та вбудованим перекладачем.
  2. Ororo.tv – ще один аналогічний сервіс у більш сучасному інтерфейсі.
  3. Urban dictionary – словник ідіом, виразів та висловів, який допоможе краще розуміти нейтівів.
  4. Macmillan dictionary – знаходьте значення, вимову, синоніми, словосполучення, ідіоми, базворди та покращуйте свою англійську за допомогою ігор, тестів і корисних ресурсів для вчителів і учнів.
  5. Cambridge dictionary – словник та перекладач, пошукова система по словам та ідіомам.
  6. Oxford learners dictionaries – словник постійно поповнюється новими словами та висловами, які щоденно зʼявляються в корпоративному світі та побуті завдяки глобалізації.

Майя Ярова: Редактор AIN.UA, також — шеф-редактор AIN.Capital — окремого видання про tech-екосистему центрально-східної Європи, що виходить англійською мовою. Пишу про українські бізнеси, стартапи, продуктові та аутсорс-компанії. Для зв'язку: Пошта | LinkedIn | Facebook
Related Post